-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kas drįso Editą Daniūtę pavadinti kobra?

TV3 televizijos projekte „Šok su manimi“ šeštadienio vakarą buvo tikrai karšta: poros dovanojo žiūrovams šokius, o komisija nestokojo humoro.
Edita Daniūtė-Vasiliauskienė
Edita Daniūtė-Vasiliauskienė / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Pastarąją šį kartą sudarė baleto meistras Jurijus Smoriginas, sportinių šokių čempionė Edita Daniūtė, operos solistas Ignas Misiūra – Tumanovas ir atlikėja Mia.

Dainininkės dėmesį atkreipė aktorės Inetos Stasiulytės šukuosena. Mia tikino, kad pati norėjo taip pasipuošti šį vakarą. Nepaisant to, atlikėja skyrė I.Stasiulytės ir Deivido Meškausko porai aukštus įvertinimus. Gerų žodžių aktorei negailėjo J.Smoriginas.

„Pas ją yra kažkokia keista erotika, ji valgo tave juodai. Tu visiškai buvai jos šešėlyje ir man tai labai patinka“, – Inetos seksualumą gyrė vyras.

Tiesa, jis užsiminė, kad tokių gerų komentarų tikrai nepasakys kita komisijos narė „vardu kobra“. Taip baleto meistras pavadino E.Daniūtę. Moteris į šią repliką nesureagavo ir toliau komentavo poros pasirodymą.

Radijo laidų vedėjas Aistis Mickevičius su partnere pasirodė išskirtiniais apdarais. Rožinės spalvos drabužiai sužadino komisijos nario kelionių prisiminimus.

„Aisti, pagaliau atradai savo spalvą“, – šmaikštavo J.Smoriginas. Nieko nelaukęs, vyras prisiminė ir dalinosi įspūdžiais apie flamingus, kurie savo išvaizda traukia visų akį. Tačiau priėjus arčiau, baleto meistrui teko nusivilti: jie skleidė ne patį maloniausią kvapą.

„Jie stovėjo tokioje baloje ir smirdėjo tikru šūdu, patikėkit“, – tikino komisijos narys.

Pralaimėjusių šį šeštadienį projekte ,,Šok su manimi“ nebuvo. Labiau pasistengti kitą savaitę teks naujokei Eglei Jackaitei ir Tadui Rimgailai. Jie surinko mažiausią žiūrovų balsų skaičių. Labiausiai gerbėjai palepino Oną Kolobovaitę ir Andrių Butkų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius