-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kas, pasak K.Rimdžiaus, turi geresnį skonį – vyrai ar moterys?

Šį šeštadienį „Lietuvos ryto TV“ laidoje „Išjunk siurblį – pramogų panorama“ žinomas kirpėjas ir stilistas Kęstutis Rimdžius dalyvaus specialiame eksperimente, kuriame turės nuspręsti, kas vis dėlto geresni mados žinovai – vyrai ar moterys?
Kęstas Rimdžius
Kęstas Rimdžius / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Ar vyras atėjęs į moteriškų drabužių parduotuvę gali išrinkti tinkamus drabužius savo antrajai pusei? Ar dailiosios lyties atstovės gali pasitikėti  savo vyrų skoniu? Populiarusis stiliaus ekspertas, kurio patarimų ištempusios ausis klausosi ne tik šalies moterys, bet ir vyrai, šįsyk bandys atspėti kas parinko skirtingus drabužių komplektus porai, sutikusiai talkinti neįprastame bandyme. Kokią netikėtą išvadą paskelbs Kęstutis?

Šeštadienio rytmečio laidoje daugiau šviesos suteiks iliuzionistas, Lietuvos publikai pažįstamas kaip Mantas Vizard. Žinomo mūsų šalies iliuzionisto Arvydo Stonio mokinys visiškai neseniai Italijoje vykusiame prestižiškiausiame tarptautiniame konkurse nušluostė konkurentams nosis ir į gimtinę grįžo iškovojęs pirmąją vietą. Tiesioginio eterio metu sužinosite kaip sekėsi jaunajam magui ir kokia konkursine programa jis sužavėjo griežtą komisiją. Visa tai jis pažadėjo parodyti ir tiesioginio eterio metu.

Sekmadienį laikrodžio rodykles drauge suksime vieną valandą atgal ir grįšime prie žiemos laiko. Kodėl žinomi specialistai teigia, kad tai yra tikrasis Lietuvos laikas? Psichoterapeutė Vita televizijos žiūrovams patars kaip elgtis tamsiuoju metų periodu, kad neužpultų depresija ir kiti nemalonūs dalykai. Laidoje taip pat sužinosite kokią įtaką žmogaus organizmui turi nuolatinė laiko kaita ir kaip lengviau prie jos prisitaikyti?

Tie, kas mėgsta skaityti ir domisi literatūros naujienomis, sužinos, kas šiuo metu yra populiariausia Lietuvos knygynuose. Specialistai patars kaip nepasimesti knygų gausybėje, ieškant pačios tinkamiausios.

Parduotuvėse tikrai esate matę, o gal net ir ragavę įvairios rūšies karbonizuotų bei energetinių gėrimų. Norėdami apie juos sužinoti kuo daugiau į studiją pakviesime žinomą gydytoją toksikologę, kuri pateiks daug svarbios ir vartotojui naudingos informacijos.

Gerą savaitgalio nuotaiką suskurti padės Aido Giniočio vadovaujamas „Atviras ratas“ ir tarptautinio dainuojamosios poezijos festivalio dalyviai. Jie papasakos kas iš tiesų yra bardai bei atliks savos kūrybos muzikinių kūrinių. Sulauksime svečio ir iš Rusijos – Aleksėjaus Ivaščenkos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius