Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kas po rinkimų pakeis Almą Adamkienę?

Ką turėsime po prezidento rinkimų – pirmąją ponią ar pirmąjį poną? O gal į Daukanto aikštę pirmąkart šalyje įžengs prezidentė be pono? Tai šį ketvirtadienį aiškinasi LNK laida „Kaip gyveni?“
Ponia Alma apgailestavo, kad ne visiems vaikučiams ši šventė yra džiaugsminga.
Alma Adamkienė / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Janina Butkevičienė, socialdemokratų kandidato Algirdo Butkevičiaus žmona, neslepia: prezidentienės pareigos jos nevilioja.

„Labiausiai nesinori prarasti privatumo, – prisipažįsta iki šiol viešumos išvengusi moteris ir netikėtai priduria: – „Nuolatinis dėmesys man būtų labai sunki našta. Žinoma, palyginti su tuo, ką išgyvenome prieš metus, šie rūpesčiai juokingi.“

J.Butkevičienė žurnalistus priėmė turbūt liūdniausiomis šeimai dienomis šiemet. Lygiai prieš metus, per Velykas, per kraupią avariją žuvo jų 25-erių sūnus Martynas. Puikus vairuotojas, lenktynininkas tąkart buvo keleivis. Vairavo šeimai iki tol nepažįstama mergina.

„Žmonės tiek prišnekėjo nebūtų dalykų... Tarsi būtų gyvenę mūsų šeimoje, tarsi viską būtų žinoję... Labai skaudu“, – susigraudina moteris.

„Mano telefone iki šiol likęs brolio numeris. Matyt, niekada nepajėgsiu jo ištrinti“, – tyliai išsitaria vienintelė Butkevičių dukra Indrė. Kas žino, galbūt būsima pirmoji šalies panelė?

Tuo metu Danutė Mazuronienė, partijos „Tvarka ir teisingumas“ kandidato Valentino Mazuronio žmona, pasakoja kiek kitokių išgyvenimų. Vienos įstaigos psichologė nebeslepia: buvo laikas, kai išeiti iš namų buvo nepakeliama, praneša LNK.

„Dar ir dabar kartais kas nors drebia į akis – paksistai... Tarsi kokiems raupsuotiesiems, tarsi paženklintiems“, – atvirai pasakoja moteris. Ir netrukus prasitaria: politika jai nemiela ne tik dėl prieštaringai vertinamos vyro partijos...

O štai trečioji pašnekovė aukštuomenės ponia buvo, kai apie vienintelę Komunistų partiją buvo galima kalbėti tik gerai. Goda Ferensienė, buvusio Centro komiteto sekretoriaus našlė, kerta negailestingai: kai kurias dabartinio elito ponias anais laikais būtų laikę pasileidėlėmis.

„Jūs tik pažiūrėkit: vienas, su žmona dar neišsiskyręs, su meiluže jau po kurortus trankosi. Kitas, kaip, pavyzdžiui, Bosas, dar ir nuotraukas žurnalams parodo. O Uspaskichas su savo pupytėmis tai išvis...“ – piktinasi buvusi nomenklatūros ponia. Tiesa, ji neslepia – ir ją pačią, tapusią antrąja išsiskyrusio įtakingo veikėjo žmona, kitos ponios tada laikė paleistuve. Dėl jaunos žmonos vyrui netgi teko skristi aiškintis į Maskvą...

„Kaip gyveni“ – ketvirtadienį 19.40 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius