-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kauno milijonierius Ugnius Kiguolis atskleidė, kodėl išsiskyrė su žmona Jurgita

Ugnius ir Jurgita Kiguoliai pramogų pasaulyje daugybę metų laikyti pavyzdine pora. Kauno milijonierius ir šalia jo prigludusi daili, lyg iš pieno plaukusi manekenė daug kam sukeldavo pavydą. Atrodo, jiems iš tiesų sekėsi – verslai klestėjo, o santykiai buvo lyg rožėmis kloti – viskas, ką apie juos galėjai išgirsti, tai Ugniaus pagyros, kad jis turi tobulą žmoną, kuri atitinka jo moters idealą. Galbūt todėl daugelį be galo nustebino žinia, kad po 14 metų santuokos pora nusprendė pasukti skirtingais keliais.
Ugnius Kiguolis su žmona Jurgita
Ugnius Kiguolis su žmona Jurgita / BFL/Mindaugo Vaičiulio nuotr.

Skyryboms dar nepasibaigus Ugnius pirmą kartą ryžosi sėstis prieš kameras ir atvirai prisipažinti, kokį sunkų laikotarpį jis šiuo metu išgyvena.

„Ne aš skiriuosi, tai žmona mane tiesiog palieka“, – pirmadienio vakarą 20.25 val. LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... iki...“ pirmą kartą apie skyrybas atvirai prabils verslininkas.

Ugnius sako, kad tradicinis ramus šeimyninis gyvenimas jam netinka: „Aš galiu sau leisti daug daugiau nei eilinis lietuvis. Susikūriau tokį gyvenimą, kuriame manęs neriboja nei darbo valandos, nei pinigai, nei galimybės. Deja, Jurgitai buvo per daug mano laisvės.“

Ugnius patikina, kad jų šeimos neištiko žaibiškos skyrybos.

Susikūriau tokį gyvenimą, kuriame manęs neriboja nei darbo valandos, nei pinigai, nei galimybės. Deja, Jurgitai buvo per daug mano laisvės.

„Tokį sprendimą žmonės priima tik tada, kai pasiekia visišką dugną, – sako jis. – Matyt mes nebuvome tvirta ir darni šeima, o metams bėgant su Jurgita tapome daugiau verslo partneriais nei pora. Meluoja tie pramogų pasaulio vyrai, kurie sako, kad jų darbas puikiai suderinamas su šeima. Tik laiko klausimas, kiek jų žmonos dar kęs naktinius negrįžimus ir kitų moterų jiems rodomą dėmesį. Ir mano santuokoje tai buvo pirma priežastis, dėl ko pradėjome pyktis. Mano gyvenime vakarėlių per naktis niekada netrūko, ir Jurgitai tai nepatiko.“

Paradoksalu, šypsodamasis sako Ugnius, dauguma žmonių stengiasi tam, kad savo darbe ir gyvenime turėtų kuo daugiau laisvės, o jam jau reikia kažką daryti, kad ta nežabota laisvė galutinai nesugriautų gyvenimo.

LNK nuotr./Ugnius Kiguolis
LNK nuotr./Ugnius Kiguolis

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius