Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno milijonierius Ugnius Kiguolis jauniems modeliams taiko griežtas bausmes

Tapti garsiu modeliu ir greitai uždirbti krūvą pinigų svajoja daugelis lietuvaičių. Sėkmės istorijos ypač apsuka galvas paauglėms, kurios tiki, jog išvažiavusios į užsienį ir vos keletą kartų praėjusios podiumu, taps žvaigždėmis. Laidoje „KK2 penktadienis“ 10 metų modelių versle besisukantis žinomas Kauno verslininkas Ugnius Kiguolis pripažins: pribloškiančių sėkmės istorijų, kai vos per savaitę mergina užsienyje tampa tikra pasaulinio garso dizainerių graibstoma žvaigžde, iš tiesų yra.
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis / LNK nuotr.

Pasitaiko ir tokių atvejų, kai jaunutės, vos 14-15 metų paauglės per keletą savaičių uždirba daugiau nei jų tėvai per metus. Tačiau pinigai ir pasaulinės scenos spindesys ne vienai apsuka galvą. Mergina pamiršta, kad ji išvyko dirbti, dalyvauti atrankose ir vis dažniau ne žingsniuoja podiumu, o siaučia prabangiuose turtuolių vakarėliuose.

Ugnius paaugles įspėja: gyvenant užsienyje būtina laikytis griežtų sutarties sąlygų. Jeigu nepilnametės internete ima publikuoti nuotraukas iš įvairių baliukų, iškart imamasi griežtų priemonių. Anksčiau vykdavo ilgi pokalbiai ir su pačiu modeliu, ir su jos tėvais. Dabar skiriamas vienas įspėjimas ir jeigu mergina nepadaro išvadų, ji šalinama iš agentūros.

Apie modelių darbo kelius ir klystkelius, apie anoreksijos grėsmę, apie tai, kiek žingsniuodamos podiumu uždirba merginos su Ugniumi, verslininke Danguole Stachura, dainininkėmis Vita Jakutiene, Greta Lebedeva, Indre Burlinskaite  it kitais svečiais bus diskutuojama penktadienį 19.30 LNK televizijos laidoje „KK2 penktadienis“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius