Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Kėdainių „Senamiesčio“ choro generolas Arnas Švilpauskas: „Savo krašto žmonėms mes − nugalėtojai“

Jau šį sekmadienį tiesioginiame TV3 eteryje – ypatinga transliacija – didžiausio masto muzikinio projekto „Chorų karai“ superfinalas.
Kėdainių „Senamiesčio“ choras
Kėdainių „Senamiesčio“ choras / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Čia susikaus Astos Pilypaitės Alytaus miesto „Dežavu“ choras ir Kauno miesto „Žalgirio choras“, vedamas vyrų vokalinio ansamblio „Quorum“. Vakar, likus vos žingsniui iki paskutinės kovos, iš projekto pasitraukė Kėdainių „Senamiesčio“ choras. Tiesa, kėdainiškiai rankų nuleisti nežada – jau ruošia naujus pasirodymus ir dėlioja vasaros koncertų grafikus. 

Kėdainių „Senamiesčio“ choro generolas Arnas Švilpauskas tikina, kad choras, nepatekęs į superfinalą, tačiau laimėjęs trečią vietą, nenuleidžia rankų: „Nebėra laiko galvoti, kas būtų jeigu būtų. Šiuo metu jau yra ruošiami penki nauji kūriniai, kuriais papildysime turimą repertuarą. Choras leisis į koncertus šią vasarą ir rudenį.“

Kėdainių „Senamiesčio“ choras jau po pirmųjų laidų sulaukė pasiūlymų koncertuoti. Šiuo metu vien vasaros metu jau suplanuoti septyni koncertai. Siuvami nauji drabužiai, statoma choreografija pritaikyta scenoms, kuriamos aranžuotės. Manau, kad žmonės atėję į mūsų koncertus išvys ne tik jautrius ir nuoširdžius pasirodymus, bet ir galės trankiai linksmai pašokti. Mes galime būti visokie – tokie ir būsime“, – pasakoja Kėdainių „Senamiesčio“ choro generolas A.Švilpauskas.

Jis dėkoja už palaikymą choro sirgaliams ir žiūrovams: „Manau, kad mes savo krašto žmonėms ir visiems sirgaliams esame nugalėtojai!“

Kėdainių „Senamiesčio“ chorą ir visus projekto chorus dar kartą TV3 žiūrovai išvys jau šį sekmadienį 19.00 val. „Chorų karų“ superfinale. Chorai atliks bendrus kūrinius. Tiesioginiame eteryje finalininkai dovanos net po tris dainas. Kas laimės, spręs tik televizijos TV3 žiūrovai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius