Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Keičiasi „Nuodėmių dešimtuko“ vedėjas

Nuo liepos 1 dienos TV3 laidos „Nuodėmių dešimtukas“ žiūrovai nebematys jos vedėjo Mariaus Mačiulio. Jį pakeis kitas aktorius Ramūnas Šimukauskas. TV3 žiūrovams jis gali būti pažįstamas iš TV3 rodyto serialo „Broliai“.
Aktorius Ramūnas Šimukauskas
Aktorius Ramūnas Šimukauskas / Modesto Patašiaus nuotr.

Ramūnas prieš eterį nusiteikęs optimistiškai ir sako, kad laidos vedėju jam teko būti jau labai seniai, todėl, galima sakyti, reiks iš naujo pratintis prie laidos šeimininko kėdės.

„Prieš startą beveik nesijaudinu. Galima sakyti, labiausiai nerimauju dėl to, kad būčiau gražiai nufilmuotas. Ar siekiu pasirodyti gražesnis už pirmtaką Marių Mačiulį? Oi, ne. Taip gražiai atrodyti juk negali“, – šmaikštavo aktorius R. Šimukauskas.

Laidos atstovai perspėja, kad Ramūnas kol kas yra laikina Mariaus Mačiulio pamaina, tik kol jis išvykęs į JAV. Ten Marius realizuoja savo teatro sumanymus: vaidina ir stato spektaklius. Į Lietuvą M. Mačiulis, pasak laidos atstovų, žada grįžti vasaros pabaigoje.

„Nuodėmių dešimtuko“ kūrėjai apie ateities planus kol kas daug nekalba, tačiau neatmeta galimybės, kad laidą galėtų vesti ir abu aktoriai kartu.

Jau liepos 1 dieną TV3 laidoje „Nuodėmių dešimtukas“ pasirodysiantis Ramūnas prisipažįsta, kad laidos formatas ir temos jam pačiam labai artimos.

„Žinoma, kad mėgstu skaičiuoti svetimas nuodėmes. Turiu ir daugiau ydų – mėgstu jas aptarti savo pažįstamų rate. Todėl dabar, kai galėsiu jas paskelbti visai Lietuvai, man bus labai malonu. Marius buvo geras vedėjas, aš būsiu blogas. Tuo mes ir skirsimės“, – pasakoja naujasis „Nuodėmių dešimtuko“ vedėjas R. Šimukauskas.

„Nuodėmių dešimtukas“ su Ramūnu Šimukausku – jau liepos 1 dieną, trečiadienį, 20.10 val. tik per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius