Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 05 18 /20:58

Kelialapių į didįjį „Paslapčių namų“ superfinalą neteko Valdas ir Avgustina

Šeštadienio vakarą, telikus vos vienam žingsniui iki projekto superfinalo, TV3 realybės šou „Paslapčių namai“ dėl teisės pakliūti į finalą susikovė Valdas, Gintautas, Karolina ir Avgustina. Susumavus žiūrovų balsus mažiausiai palaikymo sulaukė ir realybės šou paliko Valdas ir Avgustina.
Marijonas Mikutavičius ir Agnė Grigaliūnienė
Marijonas Mikutavičius ir Agnė Grigaliūnienė / Luko Balandžio nuotr.

Griežtas, bet teisingas, nenuspėjamas ir paslaptingas, „Paslapčių namų“ šeimininkas Balsas paskutiniam savaitės finalui paruošė pribloškiančią staigmeną – šį šeštadienį iš „Paslapčių namų“ buvo iškeldinti ne vienas, o du dalyviai. Taigi realybės šou superfinale, kuriame jau patogiai įsitaisė Laura ir Šarūnas, susikovė net keturi gyventojai.

Šis ketvertas – spalvingas. Karolina – turtingiausia namo gyventoja, iki šiol išsaugojusi savo paslaptį, kovos prieš Avgustiną, kurios paslaptis jau atskleista ir visi pinigai atimti. Iškeldinamųjų sąrašo „veteranas“ Gintautas – taip pat neturintis nei paslapties, nei pinigų, kovos prieš vis dar paslaptį saugantį Valdą, iš kolegų nesėkmingų spėjimų sukaupusį nemažą pinigų sumą.

Luko Balandžio nuotr./Paslapčių namų tiesioginio eterio akimirka
Luko Balandžio nuotr./„Paslapčių namų“ tiesioginio eterio akimirka

Valdas – realybės šou dalyvis, kuris saugo savo pinigus ir nešaudo pro šalį spėdamas kitų dalyvių paslapčių, tačiau nuolat užsimena apie pavydžią juodaplaukę mylimąją. Dar niekam iš namo gyventojų nepavyko atskleisti vaikino paslapties. Valdo paslaptis – jis trejus metus kartu gyveno su atlikėju Radžiu. Antras pagal turtingumą realybės šou „Paslapčių namai“ dalyvis tiki, kad žiūrovai jį palaikys šį vakarą, o Agnės Grigaliūnienės paklausus, kas turėtų susikauti finale, Valdas juokėsi, kad jame tikrai mato save. „Žinau, kad žmonės mane palaiko ir prabalsuos. Šiaip aš palaikau visus. Iškristi visiems bus skaudu, norėtųsi, kad visi būtumėme finale, tačiau esu tvirtai įsitikinęs, kad finale būsiu aš“, – sakė Valdas.

Kitas dalyvis, kuris jau šį vakarą gali netekti kelialapio į didįjį „Paslapčių namų“ superfinalą – Gintautas. Nuo pat pirmųjų dienų konkurentai jį laikė lyderiu, tuo neabejojo ir pats vaikinas. Penkis kartus Gintautas buvo iškeldinamasis, tačiau žiūrovai vis jį sugrąžindavo. Šiuo metu jo situacija ne kokia – nulis litų ir atkleista paslaptis: vaikinas yra priklausomas nuo kompiuterinių žaidimų.  „Kai esi uždarytas, susitaikai su savo trūkumais. Žiūrovai prie televizijos ekranų mato tave su tais trūkumais. Džiaugiuosi, kai jie mane palaiko ir tikiuosi, kad dar palaikys kelias savaites“, – kalbėjo Gintautas.

Luko Balandžio nuotr./Paslapčių namų tiesioginio eterio akimirka
Luko Balandžio nuotr./„Paslapčių namų“ tiesioginio eterio akimirka

Realybės šou beveik tris mėnesius išbuvusi egzotiškoji mergina Avgustina per visą šį laiką neužsitraukė nei dalyvių antipatijos, nei Balso rūstybės, todėl pirmą kartą atsidūrė ties iškritimo riba. „Galvojau, kad būsiu iškeldinta pirmą savaitę, todėl nesitikėjau tiek toli nueiti. Bus kaip bus, bet tikiuosi, kad aš nekrisiu šį vakarą. Kviečiu visus prabalsuoti už mane. Pažadu, jei liksiu čia dar savaitę, sušoksiu ką nors gražaus, bet neerotiško“, – kreipėsi į žiūrovus Avgustina. „Mano senelis buvo Lentvario meras“ – taip skamba egzotiškos išvaizdos gražuolės Avgustinos saugota paslaptis, kurią prieš kelias savaites išnarpliojo jos varžovas Šarūnas.

Daugeliui vis kyla klausimas, ar Avgustina yra vieniša, todėl Marijonas to paklausė studijoje esančios dalyvės mamos. „Ji yra visiškai laisva. Kiek žinau, ji neturi jokio vaikino“, – sakė Avgustinos mama, paklausta, ar ateidama į realybės šou ji paliko vaikiną. Ši žinia itin nudžiugino Marijoną.

„Tikrai jaudinuosi. Kai kurie dalyviai to neparodo akivaizdžiai, bet visi jaudinasi ir nori pasilikti bei pasiekti finalą. Paskutinę savaitę tapome labiau artimesni, name tapome lyg didelė šeima. Aš dar turiu paslaptį, dar turiu galimybę įgyvendinti savo svajonę pasiekti finalą. Man reikia jūsų palaikymo“, – kreipėsi į žiūrovus Karolina. Šios moters paslapties taip pat dar nepavyko atkleisti nei vienam dalyviui. Karolinos paslaptis – moteris turi sūnų ir paslapčiomis perduoda jam linkėjimus kiekvieną dieną.

Kol žiūrovai balsavo už savo mėgstamiausius realybės šou dalyvius, tiesioginėje transliacijoje savo muzikinį pasirodymą surengė šių metų „Chorų karų“ laimėtojai – Kauno Studentiškasis choras.

Kol keturi dalyviai kovojo dėl kelialapio į finalą, Laura ir Šarūnas jau turėjo bilietą ir kitą savaitę be abejonės kovos dėl didžiojo piniginio prizo. Šie du dalyviai tik kartą buvo atsidūrę ant iškritimo ribos ir tris kartus bandė spėti kitų dalyvių paslaptis. Abiems atspėti pavyko tik kartą.

Mažiausiai balsų iš vaikinų iškritimo vakarą surinko Valdas ir žiūrovų sprendimu iš „Paslapčių namų“ iškeldinta buvo Avgustina. „Nieko, viskas gerai“, – ašaras vos tvardė mergina, kuri nekantravo kuo greičiau apkabinti artimuosius.

Luko Balandžio nuotr./Paslapčių namų tiesioginio eterio akimirka
Luko Balandžio nuotr./„Paslapčių namų“ tiesioginio eterio akimirka

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius