Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienio vakarą JAV žiūrovai išvys paskutinę Larry Kingo pokalbių laidą

Amerikos televizijos veteranas Larry Kingas užbaigia legendinę vakaro pokalbių laidą „Larry King Live“, kuri ketvirtį amžiaus rodoma per CNN, ketvirtadienį pranešė JAV žiniasklaida.
Larry Kingas
Larry Kingas / „Scanpix“ nuotr.

Paskutinė L.Kingo pokalbio laida bus tiesiogiai transliuojama iš Los Andželo ketvirtadienio vakarą vietos laiku. Joje dalyvaus 16 svečių, kurių pavardės neatskleidžiamos. Laukiama, kad tarp jų bus keletas garsių politikų. Anksčiau L.Kingas išsakė savo norą, kad atsisveikinimo laidoje dalyvautų buvęs Niujorko valstijos gubernatorius Mario Cuomo, 1985 metais dalyvavęs pirmojoje „Larry King Live“ laidoje.

„Larry King Live“ neseniai buvo įtraukta į Guinnesso pasaulio rekordų knygą kaip ilgiausiai gyvuojanti to paties asmens vedama ir tuo pačiu eterio laiku rodoma laida.

Per visą karjerą jis kalbino daugiau nei 40 tūkst. įvairių sričių įžymybių, taip pat įtakingiausių visuomenės bei politikos veikėjų, ir parengė išskirtinius interviu su visais JAV prezidentais pradedant Geraldu Fordu.

Trečiadienį jo laidoje svečiavosi aktorė ir dainininkė Barbra Streisand.

2010 metų vasarą 77-erių televizijos žurnalistas pranešė ketinantis palikti pokalbių laidą CNN, kad galėtų užsiimti ne tiek daug darbo reikalaujančiais projektais, nes nori daugiau laiko skirti žmonai ir vaikams.

Vietoj „Larry King Live“ laidos eterio laiką užims britų televizijos žurnalisto Pierso Morgano laida „Tonight“ (Šįvakar).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius