Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kirilkinas norėtų permiegoti su Šorena

Šį vakarą „Auksinė blykstė“ – nuoga, seksuali ir net erotiška. Garsenybės atvirai prisipažins, kaip juos veikia instinktai. Nors ir sudėtingos būsenos, gipsuota koja į studiją atvyko Ruslanas Kirilkinas ir sulaukė aštrių klausimų bei drąsių komentarų.
Ruslanas Kirilkinas
Ruslanas Kirilkinas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Laidoje viešėdamas seksopatologas Viktoras Šapurovas teigė, kad homoseksualumas, dažniausiai teigiama, yra įgimtas ir tai lemia pakitimai nėštumo metu. Tačiau Ruslanui ėmus pasakoti, kad jis gali miegoti ir su vyru, ir su moterimi, V.Šapurovas pastebėjo, kad čia jau kaltas auklėjimas, kad kažkas paauglystėje ar vaikystėje buvo padaryta ne taip, jei suaugęs žmogus jaučia trauką abiem lytimis.

Nors dainininkas išgarsėjo viešai prisipažinęs, kad yra gėjus ir turi sutuoktinį vyrą, „Auksinėje blykstėje“ patvirtino gandus, kad kadaise draugavo ir su mergina.

„Tai čia jūs žinot, kad aš su viena draugavau. O kiek jų dar buvo...“ – Ruslanas atvirai pasakojo apie savo patirtį ir su moterimis, ir su vyrais, bet „Auksinės blykstės“ vedėjų paklaustas, kuris – jis ar sutuoktinis – atlieka vyro ir moters vaidmenį, ar keičiasi pagal nuotaiką ir susitarimą, atlikėjas buvo nelinkęs tokių dalykų pasakoti, nes teigė nenorintis, kad visi žinotų, kas vyksta jo lovoje.

Kadangi kadaise visus nustebino pasakymu, kad dėl karjeros galėtų netgi su moterimi permiegoti, dainininkas patvirtino, jog ir dabar tai padarytų. Paklaustas, kas galėtų būti ta moteris, pagalvojęs Ruslanas paskelbė, kad norėtų permiegoti su Šorena, nes ji „tokia mažutė, bet didelės širdies“.

Ar R.Kirilkinas blaškosi tarp vyrų ir moterų bei kokią keistą ir nuo ko gavo gimtadienio dovaną – jau šį vakarą, 19.10 val., „Auksinėje blykstėje“ per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius