Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„KK2“ išsiaiškino, kodėl Asta Baukutė paliko Valinsko partiją

„Lietuvai, valstybei, Seimui, frakcijai, Vyriausybei ir koalicijai pasturgalį atkišo gyvybės langelio įkūrėja, steigėja ir mecenatė Asta Baukutė“, - taip laidoje „KK2“ Astos Baukutės išėjimą iš Tautos prisikėlimo frakcijos ketvirtadienio laidoje įvertins „KK2“ vedėjas Tomas Ališauskas.
U.Skonsmanaitė ir T.Ališauskas
U.Skonsmanaitė ir T.Ališauskas / LNK nuotr.

Juk palikusi frakciją, Seimo narė metė valdančiąją koaliciją. Ant plauko pakibo Seimo dauguma. Iškilo grėsmė, kad bus atstatydinta visa Vyriausybė.  Pastačiusi  Lietuvą ant blakstienų, pati Asta išėjo gimdyti.

Asta Baukutė ant blakstienų pastatė ir Arūną Valinską. Šitiek laiko Arūnas globojo Astą, josios vyrą Rupulevičių – o dabar še tau kad nori. Juk dabar griūva visa Valinsko frakcija.

Kodėl Asta Baukutė užtaisė tokį pragarą savai chebrai?! Kalbama, kad Valinską užkniso nuolatiniai Astos reikalavimai išlaikyti jos šeimą, automobilius ir Rupuliuką. Juk kuomet Kęstutis Rupulevičius buvo išmestas iš Aplinkos ministerijos, Valinskas jį įdarbino tautos Prisikėlimo partijos sekretoriumi.

Valinskas patikino, kad ponas Rupulevičius sekretoriumi nebedirba.

Kalbama, kad palikti prisikėlimiečių frakciją Asta Baukutė nutarė būtent tada, kai Arūnas Valinskas Rupulevičių išmetė iš darbo.

Seimo narė Aurelija Stancikienė mano, kad frakcija ypatingai rūpinosi Baukutės vyru Rupulevičiumi. „Tai ministerijoje,  tai savo partijoje darbino. O dabar ko gero frakcija ėmė nebegloboti jos šeimos...“.

Plačiau apie tikrąsias Astos Baukutės pasitraukimo iš TPP priežastis – ketvirtadienį 19.10 laidoje „KK2“ su Ugne Skonsmanaite ir Tomu Ališausku per LNK.

15min.tv – nemokama televizija internete.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius