„KK2 penktadienio“ paradui diriguos net dvi vedėjų poros

Jau netrukus per LNK startuosiantį savaitgalio šou „KK2 penktadienis“ ves net keturi vedėjai. Kultinės „KK2“ šeimininkai, politikos, Seimo bei gyvenimo skaudulių ekspertai Tomas Ališauskas bei Ugnė Skonsmanaitė į pagalbą kviečiasi pramogų pasaulio žinovą Žygimantą Stakėną ir dainininkę Irūną Puzaraitę.
Ugnė Skonsmanaitė, Irūna Puzaraitė, Tomas Ališauskas ir Žygimantas Stakėnas
Ugnė Skonsmanaitė, Irūna Puzaraitė, Tomas Ališauskas ir Žygimantas Stakėnas / LNK nuotr.

Dainininkė Irūna Puzaraitė džiaugiasi, kad po pusės metų pertraukos vėl grįžta į eterį. „Pirmą mėnesį be televizijos ilsėjausi, aplankiau visus gimines, išbučiavau, o paskui pradėjau ilgėtis veiklos. Todėl labai smagu, kad ir man vietos televizijoje atsirado“, – kvatojasi Irūna.

Pasak Irūnos, ji niekada negalėjo net pasvajoti, kad dirbs kartu su eterio profesionalais, kuriais žavisi – Tomu, Ugne ir Žygimantu. „Su mumis bus linksma. Žygis – šmaikštuolis, Ugnė turi talentą prakalbinti pašnekovus, o Tomas – nerealų humoro jausmą“, – sako Irūna.

Irūna pasakoja, kad ją sužavėjo laidos formatas, penktadienio šou bus visko – parodijų, muzikos, svečių, specialių reportažų, karščiausių naujienų, netikėtų eksperimentų, iššūkių politikams ir šou pasaulio garsenybėms, išskirtinių herojų  istorijų ir nenuspėjamo veiksmo su nauju vedėjų kvartetu.

Keturi „KK2 penktadienio“ vedėjai, aktualiausių sričių specialistai ir landžiausi žurnalistai  paskutinę kiekvienos savaitės darbo dieną tapys naują – margą, spalvingą, nenuspėjamais potėpiais paryškintą – Lietuvos gyvenimo paveikslą.

Žmonės.lt jau rašė, kad LNK atsisveikina su laida „Karamelinės naujienos“, kurios vedėjas ir buvo Ž.Stakėnas. Dar tada TV laidų vedėjas prisipažino, kad netrukus taps naujos laidos vedėju.

 „KK2 penktadienis“ LNK eteryje – jau greitai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius