Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

KK2 skaičiuoja būsimojo politiko Danieliaus Bunkaus pinigus

Artėjančiuose savivaldybių rinkimuose nutarė dalyvauti ir verslininkas Danielius Bunkus. Politikas išgarsėjo labai staiga ir netikėtai. Tiesa, ne savo darbais, verslais, ar kitais pasiekimais, o tuo, kad tapo Natalijos Zvonkės sužadėtiniu ir jau prabilo ir apie būsimą šeimos pagausėjimą.
Natalija Zvonkė ir Danielius Bunkus
Natalija Zvonkė ir Danielius Bunkus. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Būsimą tėtį, verslininką bei kandidatą Danielių Bunkų KK2 medžiojo ilgai. Jis nesutiko duoti interviu ir demonstruoti savo turtų bei šeimyninių santykių. Tačiau vieną dieną KK2 žurnalistai jį pagavo. Teko Zvonkės sužadėtiniui papasakoti ir apie verslus, ir apie mūsų šalies gelbėjimo planą, ir apie ką tik įvykusias piršlybas. Santykius su Zvonke reikės deklaruoti dar ne kartą.

Tačiau Lietuvai įdomu ir kuo būsimasis Natalijos vyras nusipelnė Lietuvai? Kaip Jo įmonė į užsienio valstybes pardavinėja Lietuvoje sukurtus mokslininkų išradimus ir iš to gyvena? Nepatvirtintais duomenimis, Danielius Bunkus deklaravo turįs daugiau nei du šimtus milijonų santaupų!

Danielius Bunkus Vilniaus universitete 3 metus dėstė inovacijų vadybą ir derybų meną. Nors  Bunkus – būsimas Zvonkės vyras, jis sako, jog tikrai jokiuose šokiuose kaip žemaičių blynas nesivartys ir žmonių nejuokins. Dirbs tautos labui.  Štai koks tas kandidatas Bunkus: myli Zvonkę ir turi du šimtus milijonų. Gal nevogs?

Šiandien 19.10 „KK2“ su Ugne Skonsmanaite ir Tomu Ališausku tik per LNK!
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius