Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

KK2: Vincas Babilius Santariškėse pasislėpė pas brolį?

Seimo narys Vincas Babilius jau buvo bemanąs, jog jam pavyko užglaistyti po avarijos kilusį skandalą. Partija Vincuką pridengė, sakydama, kad vyksta tyrimas. Medikai pareiškė, kad duomenų nei apie Vincuko blaivumą, nei apie girtumą, nei širdies žaizdas neteiks.
Vincas Babilius
Vincas Babilius / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Tačiau LNK laidos KK2 žurnalistai praneša, kad Vincukas po brendžiuko kvapu paženklintos avarijos pabėgo ir pasislėpė ne šiaip sau pas gydytojus, o gali būti – pas giminaitį.

Pasirodo, Santariškių klinikose, kardiologijos skyriuje dirba ponas kardiologas Vytautas Beniušis. KK2 centrinė žvalgybos valdyba gavo slaptos operatyvinės informacijos, kad ponas Beniušis gali būti netikras Babiliaus brolis. Vytauto Beniušio motina Joana buvo ištekėjusi už Vinco Babiliaus tėvo, amžinatilsy Ūkio ministro Vinco Kęstučio Babiliaus.

Juos jungia ir partiniai politiniai saitai. Vytautas Beniušis priklausė Krikščionių partijai, kuri neseniai susijungė su liberalcentristais. Taigi visi buvę Krikčionių partijos nariai tapo Liberalų ir centro sąjungos nariais.

Pats Vincas Babilius kategoriškai atsisako informuoti, kuriame Santariškių skyriuje gydėsi.

Seimo etikos sargas Algimantas Salamakinas mano, kad derėtų kaip reikiant papurtyti ne tik Vincuką, bet ir jo brolį Vytautą Beniušį.

„Yra ne tik Seimo etikos komisija, bet ir medikų priežiūros komisija. Jeigu jis tikrai pasinaudojo tuo, kad ten artimas giminaitis dirba ir jį paguldė sveiką, to turėtų imtis ne mūsų komisija, o medikų sargai ir jie turėtų žiūrėti, ar nebuvo pažeista, pavyzdžiui, Hipokrato priesaika“, – sakė Algimantas Salamakinas.

Andrius Šedžius Babiliaus atžvilgiu ypač griežtas. Jis sako, kad V.Babiliui turėtų būti pripažintas sunkus girtumo laipsnis.

Skandalingas KK2 tyrimas – šio pirmadienio vakarą 21 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius