-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

K.Kaikairienė mielai suplanuotų R.Ščiogolevaitės ir E.Dandelio vestuves

Jau šį pirmadienį laidoje „Kažkas atsitiko” – atviras Rūtos Ščiogolevaitės ir jos mylimojo Elvino Dandelio interviu. Naujausia ir karščiausia Lietuvos pramogų pasaulio pora nusprendė nebeslėpti savo jausmų, neseniai kartu pasirodę LNK renginyje „Iki pasimatymo, delfinai”.
Rūta Ščiogolevaitė ir Elvinas Dandelis
Rūta Ščiogolevaitė ir Elvinas Dandelis / V.Ovadnevo nuotr.

Kas šis išvaizdus vyriškis, sugebėjęs suvilioti valdingu charakteriu garsėjančią Rūtą Ščiogolevaitę? Elvinas yra kone pasaulinė muzikos ir kino žvaigždė. Jis suvaidino aštuoniuose kino filmuose Vokietijoje ir Holivude ir turėjo garbės šmėžuoti ekrane ir su keliomis ryškiomis Holivudo žvaigždutėmis. Saldžiabalsis Elvinas Dandelis taip pat įrašinėja dainas ir koncertuoja garsiausiuose pasaulio festivaliuose. Klausytojai dažnai jį lygina su lyriškas dainas kuriančiu Džeimsu Blantu.

Beje, Rūta prasitarė, kad jai labai patiko dainuoti su savo mylimuoju Elvinu. O ir Elvinas puikiai įvertino Lietuvos publiką. Deja, šių jaunų žavių žmonių jausmams trukdo aplinkinių apkalbos. Neseniai pasklido žinia, kad Rūta Ščiogolevaitė gali iškeliauti į Vokietiją pas savo naująjį draugą Elviną. Dėl to labai nerimauja buvęs Rūtos draugas ir jųdviejų sūnelio Adomo tėtis –  šokėjas Deividas Meškauskas. Mat jis baiminasi, jog Rūta į Vokietiją išsivežtų ir sūnų. Paklausta apie emigraciją, Rūta Ščiogolevaitė tiesaus atsakymo kaip galėdama vengė.

Dar vieną mįslę užminė Rūtos Ščiogolevaitės vadybininkė, geriausia draugė bei garsi vestuvių planuotoja Kristina Kaikarienė. Ji prasitarė, kad su malonumu sutiktų planuoti šios gražios poros vestuves.

Atsakymai į visiems rūpimus klausimus apie Rūtos Ščiogolevaitės naująjį draugą, emigraciją į Vokietiją ir būsimas vestuves jau pirmadienį 20. 30 val. LNK laidoje „Kažkas atsitiko” su Oksana Pikul ir Karoliu Sakalausku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius