-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kodėl iš tikrųjų žlugo Filipo Kirkorovo ir Alos Pugačiovos santuoka?

„Visos laimingos šeimos panašios viena į kitą. Kiekviena nelaiminga šeima – nelaiminga savaip“, – kartą rašė Levas Tolstojus. Ar galima šį posakį pritaikyti garsiai šeimai, sujungusiai dvi ryškiausias žvaigždes, kurių net nereikia pristatyti – jų vardai patys kalba už save: Filipas ir Ala.
Ala Pugačiova ir Filipas Kirkorovas
Ala Pugačiova ir Filipas Kirkorovas / „NTV Mir“ nuotr.

Visuomenėje iki šiol sklando įvairūs gandai apie jų santuoką ir skyrybas. Tačiau tokia jau žmonių prigimtis: kai tik laikraščiuose ar televizijoje pradedama kalbėti apie dar vieną garsenybių porą, pirma publikos reakcija būna negailestinga: „visa tai daroma tik dėl savireklamos“.

Bet jie net neįsivaizduoja, kad žvaigždžių padangėje gyvena tokie pat paprasti žmonės. Tačiau be pripažinimo ir šlovės jų gyvenimą lydi vienatvė. Nenuostabu: žvaigždės visada pritraukia ne tik tūkstančius gerbėjų, bet ir nenuoširdžius, savanaudiškus sukčius, kuriems tereikia patekti į įžymybių aplinką ir pasinaudoti jų įtaka bei padėtimi. Gal todėl mūsų dievaičiai, įgiję karčios patirties, yra labai nepatiklūs ir atsargūs: jie gyvena uždarame rate, juos medžioja žurnalistai, o gyvenimą sudaro tik gastrolės ir koncertai. Kokiu būdu čia atsirasti vieta tikriems jausmams?

Bet kiekviena taisyklė turi išimčių. Tokia išimtis – Filipo ir Alos santuoka. Nedaugelis žino, kad jų vestuvių ceremoniją ir visus pirmųjų laimingo gyvenimo metų įvykius filmavo garsus dokumentalistas, operatorius ir režisierius Jurijus Zaninas. Pirmieji būsimojo filmo kadrai turėjo parodyti laimingus jaunavedžių veidus, kai Sankt Peterburgo meras Anatolijus Sobcakas iškilmingai sutvirtino jų santuoką. Dabar šie kadrai turi neįkainojamą vertę. Pirmą kartą žiūrovai turės galimybę savo akimis pamatyti, kad Filipas ir Ala savo šeimos rate buvo iš tikrųjų laimingi, o ne vaidino publikai, ir kokie nuoširdūs buvo jųdviejų jausmai.

Tuomet atrodė, kad jie sutverti vienas kitam, kad niekas negali jų išskirti. Bet kodėl jų santuoka buvo nelaiminga? Pagal vieną versiją atsakymas glūdi įprastoje skyrybų priežastyje. Nejaugi žvaigždžių santuoką išardė kitos žvaigždės? Patys įžymiausi astrologai ir numerologai sudarys horoskopą ir išanalizuos mistinius skaičių sutapimus bei kombinacijas. Ar galima kalbėti apie kažkieno nelaimingą likimą? Ar tai protėvių prakeikimas, ar burtai? Ar galėjo Filipo ir Alos santuoka būti sėkminga?

Visi atsakymai – tik šį magišką penktadienio vakarą, 19.30 val., „NTV Mir“ premjeroje „Filipas ir Ala. Kodėl nepavyko?“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius