-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kodėl Marius Jampolskis neteko ir žmonos, ir Onos?

Andrius Butkus, Ona Kolobovaitė ir Marius Jampolskis. Tiems, kas visai neseniai LNK „Žvaigždžių duetuose“ regėjo šį pasirodymą, kilo daugybė įtarimų apie tikrų tikriausią meilės trikampį su dviem vienas kito vertais konkurentais, teigiama LNK išplatintame pranešime spaudai.
Atlikėja Irūna ir Marius Jampolskis
Atlikėja Irūna ir Marius Jampolskis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Dėl išpūstos, kiekvieną savaitę naujais faktais papildomos, dramatiškų skyrybų ir naujų jausmų istorijos Marius Jampolskis kaltina žurnalistus. Sako, kad pastaraisiais metais skaudžiai nukentėjo dėl savo atvirumo. Buvo persekiojamas, kaltinamas neištikimybe ir slapčia fotografuojamas.

Skandalo, kuris skaudžiai smogė ne tik jam, bet ir nepriekaištingos reputacijos dainininke vadintai Onai. Slapta meilužė, šeimos ardytoja – taip tuomet buvo vadinama šešeriais metais už aktorių jaunesnė kylanti operos žvaigždė Ona Kolobovaitė. Norėdamas ją apginti, Marius ryžosi bendrai fotosesijai ir atviram interviu, kuriame drąsiai kalbėjo apie bendrą ateitį, karštus jausmus ir gyvenimą su Ona. Tačiau prisiminęs tą, naujos meilės laiką,  Marius nespindi vien laime. Aktorius neslepia: skyrybos  su žmona buvo skausmingos. Išpūstas triukšmas dėl aktoriaus neištikimybės pasiekė ir pačią jautriausią vietą. Tam tikrų atsakymų ėmė reikalauti keturmetis sūnus Dovydas.

„Tikiuosi, kad mane išgarsino vaidmenys, dainos ar darbai“, – viliasi M.Jampolskis. Tačiau dažnas pridurtų, kad nemažai įtakos turėjo ir jo gyvenimo drama. Juk Marius paliko žmoną ir viešai kalbėjo apie savo jausmus Kolobovaitei, o po kelių mėnesių prisipažino išsiskyręs ir su ja. Kodėl?

M.Jampolskis – ir be žmonos, ir be Onos.  Pastarąjį pusmetį ne tik aktoriaus darbus, bet ir moteris skaičiuoja interneto leidiniai. Tuomet, kai ėmė dainuoti „Žvaigždžių duetuose“, spauda jį labai greitai suporavo su partnere Irūna Puzaraite. Ką iš tiesų vienas kitam jautė Marius ir Irūna? Ar tarp jų buvo užsimezgęs slaptas romanas?

Ką M.Jampolskio draugijoje veikia vis ryškiau pramogų pasaulio padangėje spindinti jaunoji dainininkė Monika Linkytė, praėjusį savaitgalį patekusi į nacionalinį „Eurovizijos“ finalą? Ar iš tiesų jo širdyje vėl bunda nauji jausmai?

Antradienį 20.30 val. „Neišgalvoti gyvenimai“ su Rolandu Vilkončiumi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius