-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kodėl Mikutavičius šėlo, o Ščiogolevaitė slėpėsi po stalu?

Jau šį sekmadienį 19.00 val. TV3 eteryje žiūrovų laukia kultinis, pripažintas vienu geriausių ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje, pagal tarptautinę licenciją kuriamas naujų talentų šou „Lietuvos talentai“! Keli tūkstančiai norinčiųjų visą vasarą siuntė anketas ir registravosi pirminėse atrankose, kurios dar nesibaigė.
Konkurso „Lietuvos talentai“ dalyviai demonstravo savo sugebėjimus
Konkurso „Lietuvos talentai“ dalyviai demonstravo savo sugebėjimus / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Jau visai netrukus atrankų filmavimai vyks Kaune, todėl visi norintieji dar gali registruotis TV3 tinklalapyje adresu www.tv3.lt ir bandyti užkariauti teisėjus, publiką, o vėliau ir laidos žiūrovus savo talentu. Per pirmąsias atrankas Klaipėdoje ir Vilniuje dalyviai tryško originalumu. Raseiniškis Tomas nusprendė, kad geriausias jo talentas – balsas, todėl nedelsdamas vos užlipęs į teatro sceną paprašė prodiuserių pagalbos.

„Aš galiu dainuoti, o jei su manim geri prodiuseriai padirbės, būsiu visai neprastas“, – tikino Tomas, išraiškingai prisistatęs pats ir paminėjęs kūrinį, kurį atliks „a cappella“.

„Man muzikos nereikia. Dainuosiu Ryčio Cicino šlagerį“, – sakė Tomas.

Paklaustas, ar tikrai šlagerį jis padainuos geriau, vaikinas neleido abejoti, nes vėliau pažadėjo įstabų klasikos kūrinį.

„Pirmyn. Tu turi puikią galimybę“, – tikins talentą Marijus Mikutavičius, tačiau po pirmų akordų jau atsisuks į salę ir pradės šėlti.

„Kodėl aš buvau po stalu? Matyt, reikėjo“, – teisėja Rūta Ščiogolevaitė komentuos savo elgesį. Kodėl Marijus šėlo, o Rūta slėpėsi, paaiškės jau šio sekmadienio vakarą, kuomet prasidės antrasis, ilgai lauktas TV3 laidos „Lietuvos talentai“ sezonas. Netikėta daina ir pasitikėjimu Tomo pasirodymas laidoje tikrai nesibaigs. Ar išdrįs Rūtos gerbėjas pakviesti ją šokiui? Ir kaip sureaguos griežtoji teisėja į tokį akibrokštą?

Laidoje dar pasirodys dainuojantys, šokantys, kuriantys, improvizuojantys ir net Rolandą Kazlą eteryje žadantys pakeisti talentai.

„Tai geriausias šou, kuriame renkasi talentingiausi ir nuoširdžiausi talentai. Antras sezonas dar tobulesnis, Lietuva turi talentų ir šį kartą gali tai kartoti ne tik Rūta, bet visi trys teisėjai, atradę savo favoritus ir laukiantys vis naujų dalyvių. Beje, šiemet jų bus įvairiausių. Net dėl meilės iš tolimųjų kraštų atvykusių užsieniečių“, – tikina prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

Pirmoji „Lietuvos talentų“ antrojo sezono laida – jau šį sekmadienį 19.00 val. tik per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius