Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kodėl tik po tragiškų skyrybų legendinė „Junior” lyderė Rosita grįžta į sceną?

Prieš gerą dešimtmetį grupės „Junior“ dainos nuolat karaliaudavo populiariausiųjų topuose, jų žodžius bei melodijas niūniavo visa Lietuva. O patys atlikėjai, nors ir jauni, buvo vadinami muzikos legendomis ir dievais.
Grupė „Junior“
Grupė „Junior“ / „Melodijos“ nuotr.

Minios klausytojų, kalnai dovanų, po žvaigždžių automobilių ratais griūvantys gerbėjai ir absoliučiai visur dainininkus lydinti galinga apsauga. Dabar tokiu populiarumu negalėtų pasigirti nė pati garsiausia Lietuvos estrados žvaigždė. Ir netgi dar daugiau! Šiandien niekas nė svajoti nedrįsta apie tokius honorarus, kokius kadaise gaudavo keturi paaugliai iš Klaipėdos. Antradienio vakarą, 21 val., išskirtiniame interviu LNK laidai „Gyvenimas pagal moteris“ „Junior“ lyderė Rosita Paulauskaitė prisipažins, jog kartais į namus honorarus jauniesiems atlikėjams tekdavo vežtis... maišais, teigiama pranešime spaudai.

Tačiau Rosita pasakos ne tik apie neįtikėtiną praeities šlovę bei didžiausiomis paslaptimis vadintus pramogų pasaulio užkulisius. Pastaraisiais mėnesiais ši mergina ir jos kolegos – vėl ant bangos. Gerą dešimtmetį tylėję ir mažai su pramogų verslu susijusius darbus bei profesijas turėję buvę „Junior“ nariai staiga nusprendė grįžti. Rosita neslepia: šis gyvenimo posūkis jai nėra lengvas. Moteris puikiai žino, jog scenos žvaigždėms šlovė turi ne tik tą, spindinčią, bet ir kur kas tamsesnę pusę: teks atverti asmeninio gyvenimo duris, kurias visą dešimtmetį nuo žurnalistų buvo sandariai užrakinusi.

O naujienų Rositos kasdienybėje iš tiesų yra. Kodėl prieš trejetą metų viešai aptarinėta buvusios scenos žvaigždės ir eilinio jūreivio šeimos laimė subyrėjo į šipulius? Kodėl dvejų metukų Lukreciją Rosita augina viena? Ir galiausiai kodėl tik po labai skaudžių visai neseniai įvykusių oficialių skyrybų R.Paulauskaitė ryžosi vėl pasirodyti scenoje?

Skandalinguoju pakrikštyto šviežutėlio grupės „Junior“ klipo premjera ir Rositos gyvenimo paslaptys – jau antradienio vakarą, 21 val., tik per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius