Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Komisijos „Žvaigždžių duetuose“ sukritikuotas Radžis pažadėjo pasirodyti su nauju partneriu

„Žvaigždžių duetų“ lyderiai Radžis ir Donata Gutauskienė-Laisva sulaukė pirmojo šalto dušo – po pasirodymo porai teko išklausyti nemažai komisijos kritikos dėl pernelyg paprasto pasirodymo ir mažai įdėtų pastangų repetuojant.
Donata Gutauskienė ir Radžis Aleksandrovičius
Donata Gutauskienė ir Radžis Aleksandrovičius / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Akivaizdu, kad karšto būdo Radži labiau įpratęs girdėti komplimentus, kadangi jau kitame filmavime jis griausmingai pažadėjo scenoje pasirodyti su nauju partneriu.

Skandalinga situacija prasidėjo po komisijos nario, mados leidinių autoriaus ir stiliaus eksperto Eugenijaus Skerstono žodžių apie Laisvos ir Radžio pasirodymą. „Laisva buvo tikrai stipresnė už Radžį, aš jau pasiilgstu to kito Radžio, kuris turėjo tiek romiško entuziazmo. Dabar atrodai kažkaip nugesęs“, – apgailestavo E.Skerstonas.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Eugenijus Skerstonas
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Eugenijus Skerstonas

Jam nespėjus pabaigti minties, įsiterpė pats Radži. „Ponas Eugenijau, jūs iš tiesų labai gražiai atrodote, ir komentuojate neblogai, bet aš labai norėčiau pamatyti jus šioje scenoje, pamatyti, ką jūs pats sugebate“, – šovė E.Skerstonui Radžis.

TAIP PAT SKAITYKITE: Pasirinkusios vienodą šukuoseną, Ineta Stasiulytė ir Laisva supanašėjo it seserys: kuriai tinka labiau?

Į tokį įžūlumą iš karto sureagavo kita komisijos narė Rūta Ščiogolevaitė. „Atlikėjai turi mokėti ne tik pastovėti scenoje, bet ir priimti kritiką“, – pasakė ji. „Čia ne kritika, čia iššūkis. Aš noriu jus pagaliau pamatyti čia. Vis giriatės ir giriatės, todėl kviečiu jus į iššūkį“, – nestokodamas pasitikėjimo savimi kalbėjo Radžis.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Donata Gutauskienė ir Radžis Aleksandrovičius
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Donata Gutauskienė ir Radžis Aleksandrovičius

Visų nuostabai, E.Skerstonas su tokiu iššūkiu sutiko. „Ponios ir ponai, kitą savaitę pamatysime naują duetą – Radži ir Eugenijų Skerstoną!“ – reziumavo laidos vedėjas Mantas Stonkus. Kaip į tokią situaciją reagavo Radžio partnerė Laisva? Įspūdingi pasirodymai bei netikėti siužeto vingiai – sekmadienį per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius