Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Konkursas „Nauja daina 2010“ įsibėgėja

Radijo stotis „Lietus“ kartu su LNK televizija ir Lietuvos Autorių Teisių gynimo Asociacijos Agentūra LATGA-A kviečia dainų autorius ir atlikėjus dalyvauti konkurse „Nauja daina 2010“. Nugalėtojai bus apdovanoti piniginėmis premijomis, o jau kitų metų sausio 28 dieną finalinį konkurso koncertą tiesiogiai transliuos LNK televizija.
Konkursas „Nauja daina 2010“
Konkursas „Nauja daina 2010“ / Logotipas

Konkurso organizatoriai kviečia kurti, dalyvauti, atrasti savo klausytoją ir būti įvertintais tiek jaunus, tiek ir pripažintus dainų autorius bei atlikėjus. „Nauja daina 2010” skirta visiems, kuriems muzika – ne tik pramoga, bet ir gyvenimo būdas, tiems, kurie nori būti išgirsti ir pripažinti. Konkurso rengėjų teigimu, Lietuvoje visuomet buvo ir yra pakankamai talentingų autorių, kurių idėjos ir darbai nusipelno būti pastebėti ir įvertinti.

Per pirmąjį konkurso mėnesį konkursui pateiktos jau dvidešimt aštuonios dainos, tarp kurių – ir iki šiol mažai girdėtų autorių, ir garsiausių Lietuvos muzikos žvaigždžių kūriniai, ir net tarptautinio autorių bendradarbiavimo vaisiai. Iki dainų pateikimo termino pabaigos liko dar beveik dvi savaitės, tačiau autorių, atlikėjų ir stilių sąrašas jau dabar labai įvairus.

Susipažinti su konkurso dalyvių kūryba galima konkurso internetinėje svetainėje www.naujadaina.lt bei „Lietaus“ eteryje. Nuo gruodžio 20 dienos svetainės lankytojai galės balsuoti už jiems labiausiai patinkančias dainas. Paskutinę šių metų dieną, gruodžio 31-ąją, radijo stoties „Lietus“ eteryje ir konkurso svetainėje internete bus paskelbta 15 geriausių kūrinių, kurie pateks į finalinį konkurso koncertą ir toliau varžysis dėl „Naujos dainos 2010” titulo.

Įspūdingą finalinį koncertą kitų metų sausio 28 dieną tiesiogiai transliuos LNK televizija. Jo metu radijo stoties „Lietus“ klausytojai, LNK žiūrovai ir visi lietuviškai muzikai neabejingi Lietuvos žmonės išrinks tris geriausias dainas. Autorius, užėmęs pirmąją vietą, bus apdovanotas net 7000 litų piniginiu prizu, antros vietos laimėtojui atiteks 5000 litų prizas, o trečiosios vietos laimėtojas gaus 3000 litų piniginį prizą. Taip pat vieną iš konkursui pateiktų dainų LATGA-A ekspertų grupė savo sprendimu „Už originalumą ir kūrybinius ieškojimus“ apdovanos 5000 litų pinigine premija.

Autoriai bei atlikėjai savo dainas konkursui dar gali pateikti Iki pat gruodžio 20 dienos. Daugiau informacijos apie konkursą rasite www.naujadaina.lt.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius