-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Krepšinio talismanas: pirmiausia jaunas sportininkas turi apginti savo šeimos garbę

KK2 „Super Naujieji“ – apžvalginė 2010-ųjų metų laida, kurioje pramogų žvaigždės aptars skandalingiausius metų įvykius, o politikai reikšmingiausias naujienas Lietuvoje. Laidoje svečiuosis Seimo pirmininkė Irena Degutienė, prezidentas Valdas Adamkus ir daugelis kitų garbių bei garsių svečių.
Masažuotojas J.Petkevičius
Masažuotojas J.Petkevičius / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Prezidentas Valdas Adamkus pasidalins savo nerimu dėl migracijos iš Lietuvos. Prezidento nuomone, žmonės palieka Lietuvą ne tik dėl nedidelio darbo užmokesčio, bet ir, jo manymu, dėl netvarkos valstybėje, kuri jau pradėjo badyti visiems akis. Tačiau prezidentas tiki, kad Lietuva „neišsivaikščios“. Seimo pirmininkė Irena Degutienė prisimins per praėjusius metus labiausiai ją sukrėtusius įvykius ir patars Lietuvos politikams nevogti!

Atlikėjas Vytautas Šiškauskas pripažins, kad buvo laikas, kai jis uždarbiavo Jungtinėse Amerikos Valstijose ir atliks dainą apie meilę Tėvynei. Legendinis Lietuvos krepšininkas Modestas Paulauskas ir Lietuvos krepšinio talismanu tituluojamas Juozas Petkevičius kartu džiaugsis Lietuvos krepšininkų pergalėmis. Taip pat diskutuos apie krepšinio ateitį Lietuvoje, nes, jų nuomone, ne visada viską lemia milžiniški honorarai žaidžiant už Lietuvą. Dalins patarimus jauniems sportininkams: „Kiekvienas jaunas sportininkas, norintis ginti šalies garbę – pirmiausia turi išmokti apginti savo šeimos, kiemo, mokyklos garbę.“

Metų įvykiai, metų skandalai ir metų linksmybės šventinėje laidoje „KK2 Super Naujieji“ – pirmąją Naujųjų metų dieną 19 val. su Ugne Skonsmanaite ir Tomu Ališausku per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius