-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Krepšinis prikels grupę „LT United“

Specialiai didžiojo „EuroBasket 2011“ čempionato ir TV3 naujojo sezono atidarymui rugpjūčio 29-ąją vėl susiburs Lietuvos eurovizinis pasididžiavimas – grupė „LT United“.
Grupė „LT United“
Grupė „LT United“ / BFL nuotr.

Andrius Mamontovas, Marijus Mikutavičius, Viktoras Diawara-Vee, Saulius Urbonavičius-Samas, Arnoldas Lukošius ir Eimantas Belickas po penkerių metų pertraukos vėl visi kartu pasirodys scenoje tam, kad šalies rinktinei ir visai Lietuvai įpūstų kovinės dvasios ir pasitikėjimo savo jėgomis.

„Mes esame pačių geriausių progų grupė. Susiburiame tik labai geroms vestuvėms arba kitoms labai svarbioms progoms“, – šmaikštavo vienas iš šešetuko narių Saulius Urbonavičius-Samas. Kiek rimtesnis buvo „LT United“ įkūrėjas Andrius Mamontovas: „Priežastis labai aiški – yra labai svarbi proga ir didžiulis įvykis visai Lietuvai, o mes turime dainą, kuri idealiai tinka šiam renginiui.“

Kokį šou scenoje šįkart surengs, Lietuvos scenos korifėjai dar neišduoda. Ar juodus kostiumus pakeis krepšininkų aprangos? Ar Eimantas Belickas smuiką iškeis į akordeoną? Ar Arnoldas Lukošius ruošia specialų krepšinio šokį? Visa tai sužinosite pergalės dainomis suskambėsiančio didžiojo atidarymo metu jau rugpjūčio 29-ąją, pirmadienį, 19.10 val. gyvai prie Baltojo tilto ir tiesiogiai per TV3.

Renginį nušvies ryškiausi šalies talentai, o tiesioginė transliacija vyks teletiltais susijungus net šešiems didžiausiems Lietuvos miestams – Vilniui, Kaunui, Klaipėdai, Panevėžiui, Šiauliams ir Alytui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius