Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kristina Brazauskienė: „Negalvokite, kad esu višta“

Trečiadienio vakarą TV3 žiūrovų dėmesiui – tai, kas sieja prezidento Algirdo Brazausko našlę Kristiną Brazauskienę su milijonieriumi Vladimiru Romanovu.
Kristina Brazauskienė
Kristina Brazauskienė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Aš Romanovą pažįstu geriau nei jūs!“ – laidos žurnalistams teigia K. Brazauskienė.

Televizijos pranešime spaudai teigiama, kad vasario 11−12 dienomis šie garsūs, turtingi Lietuvos veikėjai įsteigė savo politines partijas. „Akistatos“ žurnalistai dalyvavo abiejų naujųjų partijų steigiamuosiuose suvažiavimuose, todėl TV3 žiūrovai viską, kas juose užfiksuota, galės pamatyti savo akimis.

„Man atrodo, šie milijonieriai labai gerai vienas kitą pažįsta! Atėjus rinkimams jų partijos gali ir susijungti. O gal V.Romanovas K.Brazauskienei atiduos dalį savo rinkėjų?“ – mano Goda Ferencienė, artima prezidento A. Brazausko ir pirmosios jo žmonos Julijos draugė.

G.Ferencienė įsitikinusi, kad į V.Romanovo partiją žmonės stoja iš baimės: „Jis verčia net sportininkus stoti į partiją. Dėl tokių partijų tikrai žlugs valstybė, tuo labiau kad jos eina išvien su verslu.“

Buvęs K. Brazauskienės bendražygis Vytautas Šustauskas įsitikinęs, kad ši ponia turi didžių kėslų: „Netikiu jos nuoširdumu, nežinau ko ji nori – keršto, pinigų ar valdžios, bet žmonėms ji nepadės!“

„Negalvokite, kad esu višta! Gal norite mane užspeisti į kampą, bet jau tiek metų kalate mane prie kryžiaus, o niekaip neįstengiate ir nepavyks – jums vinių pritrūks!“ – jau šįvakar laidoje „Akistata“ pareikš K. Brazauskienė.

Specialus žurnalistinis tyrimas, atskleidžiantis tikruosius partijų steigimo motyvus, tikslus, paslaptingus ryšius ir tai, ką siekta nuslėpti nuo Lietuvos žmonių, – 19.40 val. laidoje „Akistata“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius