Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kristinai Ivanovai „Šok su manimi“ kovoms padės ruoštis Natalija Bunkė

Rugsėjį TV3 eteryje prasidės jau trečiasis populiariausio šokių projekto Lietuvoje „Šok su manimi“ sezonas, kodiniu pavadinimu „Meilė“.
Kristina Ivanova ir Tadas Rimgaila
Kristina Ivanova ir Tadas Rimgaila / TV3 nuotr.

Prie Lietuvos ir Latvijos garsenybių – dainininkų Vaidos Genytės, Justo Lapatinsko, Deivido Norvilo-Deivio, Renatos Voitechovskajos, Dominyko Vaitiekūno ir Laurio Reinikio, verslininkės Danguolės Stachuros, TV3 laidų vedėjų Eglės Skrolytės-Liesienės ir Daivos Anužytės bei iliuzionisto Manto Wizard – prisijungusi grupės „Yva“ lyderė Kristina Ivanova repeticijoms laiko kol kas turi nedaug – dalį jų kompensuoja pokalbiai su seserimi Natalija Bunke.

„Natalija po kiekvienos repeticijos paklausia, kaip mums sekasi, negaili patarimų – išsako savo nuomonę, juk ji šioje srityje ne naujokė, – sesers palaikymu dar neprasidėjus projektui jau džiaugiasi K.Ivanova. – Bandysime žiūrovui pateikti save iš įvairių pusių, stengsimės kaskart sukurti mažą spektaklį. Tikimės, pavyks pasirodyti net pačiais netikėčiausiais amplua. Stengsimės tą mažą spektakliuką perkelti į žmonių širdis, kad žmonės nors kelias minutes pasijustų mūsų teatro herojais.“

Dėl „Mis Lietuva 2011“ karūnos kovojanti K.Ivanova TV3 projekte „Šok su manimi“ šoks su „Žuvėdros“ šokėju, pasaulio ir Europos čempionu Tadu Rimgaila. Praėjusiame sezone ant projekto parketo jis sukosi su aktore Egle Jackaite.

Nors, pasak projekto dalyvių, jie dėl užimtumo šokių salėje kol kas susitinka retai, laiko užtenka ir kavai, ir ledams, ir ateities planams aptarti. Paklaustas, ar jau aptarė ir bendrus muzikinius planus, Tadas šypsodamas tarstelėjo: „Jeigu pasiūlys, tikrai neatsisakysiu, o jei nesiūlys – pats įsiprašysiu!“

Kristinos ir Tado pora netrukus bus pristatyta specialiame „Šok su manimi“ vakarėlyje, o didysis šio projekto pristatymas įvyks rugpjūčio 29 dieną įspūdingame TV3 naujojo sezono „Mano TV3. Čia šviesu!“ atidaryme prie Baltojo tilto Vilniuje. TV3 naujasis sezonas šiemet prasidės drauge su Europos vyrų krepšinio čempionatu.

Trečiasis „Šok su manimi“ sezonas – naujame sezone „Mano TV3. Čia šviesu!“ nuo rugpjūčio 29 dienos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius