-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kristinos Ivanovos grupė „Magnit“ fizinės ištvermės egzaminą laikė futbolo rungtynėse

Moterys irgi gali žaisti greitą, azartišką ir labai technišką futbolą. Tuo šį sekmadienį 9.00 val. įsitikins TV3 laidos „Sportuok su mumis“ žiūrovai. Grupės „Magnit“ merginos ne tik apsilankė Vilniaus moterų futbolo komandos „Žalgiris“ treniruotėje, bet ir sutiko sužaisti draugiškas rungtynes.
„Magnit“ merginos ir Vlada Musvydaitė
„Magnit“ / TV3 nuotr.

Komandos treneris Vytautas Jančiauskas juokėsi sakydamas, kad senokai stadione begirdėjo tiek moteriško klegesio. Grupės „Magnit“ merginos visus komandos draugių įvarčius palydėdavo garsiais šūksniais, o puolimui naudojosi ne tik kojomis, o ir balso stygomis.

„Moteris treniruoju jau antrą sezoną, iki tol dirbau tik su vyrais. Vyrų ir moterų žaidėjų psichologija yra labai skirtinga, galiu pasakyti, kad merginos yra kruopštesnės. Futbole svarbiausia yra technika, o paskui – visi kiti dalykai. Turint noro ir užsispyrimo pramokti žaisti futbolą galima vos per kelis mėnesius“, – sakė strategas. 

„Magnit“ grupės narės Laura Navikaitė ir Emilija Katauskaitė prisipažino futbolą yra žaidusios tik mokykloje, o štai Kristina Ivanova ir laidos vedėja Vlada Musvydaitė jau yra bandžiusios jėgas rungtynėse. Tiesa, tąsyk jos žaidė su vaikais.

„Dar iki šiol prisimenu tas rungtynes ir kaip vaikai mums spyrė įvarčius. Vienai mūsų komandos narei labai nepasisekė. Kamuolys jai pataikė tiesiai į veidą. Tikrai atrodė nekaip, o kas blogiausia, po kelių dienų turėjo būti jos vestuvės! Tikiuosi, kad mums taip neatsitiks“, – prieš rungtynes, prisimindama patirtį futbolo aikštėje, juokavo K. Ivanova.

Laidos vedėją Vl. Musvydaitę dainininkės tikino, kad nė viena iš jų artimiausiu metu nežada tekėti, todėl drąsiai išbėgo į aikštelę. Treneris pastebėjo, kad merginos ne visai pasiruošusios kovai. Jis atkreipė dėmesį, kad dainininkės avi ne specialiais futbolo bateliais ir po šortukais dėvi ne sportuoti skirtas tampres, o juodas pėdkelnes.

„Mes nusprendėme išsiskirti iš kitų žaidėjų ne gera technika ir įvarčiais, o originalumu. Ir jeigu reikės dainuoti pergalės dainą, tai mes – už“, – prieš varžybas juokavo K. Ivanova.

Ar teko grupės „Magnit“ merginoms futbolo aikštelėje pademonstruoti savo vokalo galimybes – jau šį sekmadienį 9.00 val. TV3 laidoje „Sportuok su mumis“.

TV3 nuotr./Kristina Ivanova
TV3 nuotr./Kristina Ivanova

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius