Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kur susipažino garsios poros: Jonas ir Simona Nainiai – pažinčių portale, Oksana Pikul-Jasaitienė – Simo sesers vestuvėse

Pavasarį poruojasi visa gyvoji gamta, pumpuruojasi medžiai, žmonės ima meiliau vienas į kitą dairytis. TV3 laida „Žvaigždžių dešimtukas“ pasidomėjo apie žvaigždžių porų susikūrimo ypatumus. Kur garsios Lietuvos poros susipažino? Bare, bibliotekoje, o gal internete?
Oksana Pikul-Jasaitienė ir Simas Jasaitis
Oksana Pikul-Jasaitienė ir Simas Jasaitis / Asmeninio albumo nuotr.

„Žvaigždžių dešimtukas“ aiškinsis, kaip susipažino dainininkė Greta Lebedeva ir olimpietis, projekto „Šuolis“ dalyvis Aleksandras Kazakevičius. Pasirodo, iš pradžių Aleksandrui labiau patiko Gretos draugė ir kolegė Indrė Burlinskaitė. Tiesa, susipažinęs artimiau su Greta, Aleksandras suprato, kad kaip tik ji yra jam skirta mergina.

„Esu labai laiminga su Aleksandru, nors jam mano meilės reikėjo laukti net dvejus metus. Vis bandau surasti kokių nors jo minusų, bet nieko bloga apie jį nei matau, nei girdžiu. Jaučiuosi kaip seriale, tikiuosi, mūsų meilę vainikuos vestuvės“, – prisipažins Greta.

Asmeninio albumo nuotr./Greta Lebedeva ir Aleksandras Kazakevičius
Asmeninio albumo nuotr./Greta Lebedeva ir Aleksandras Kazakevičius

Nors žvaigždėms netrūksta nei vakarėlių, nei įvairiausių filmavimų, kuriuose – ne viena galimybė paganyti akis į kitas garsenybes, jos, pasirodo, dažniausiai susipažįsta naktiniuose klubuose.

Tiesa, yra ir išimčių. Štai „Žvaigždžių dešimtuko“ vedėja Oksana Pikul-Jasaitienė pasakos, kad su vyru Simu pradėjo žiežirbas skelti Simo sesers Aistės Jasaitytės vestuvėse.

Asmeninio albumo nuotr./Oksana ir Simas Jasaičiai Krasnodare
Asmeninio albumo nuotr./Oksana ir Simas Jasaičiai Krasnodare

Tuo tarpu Simona ir Jonas Nainiai rimtą draugystę užmezgė pažinčių portale. Simona jau buvo Joną nusižiūrėjusi ir labai nustebo pamačiusi išvaizdų vaikiną viename pažinčių portale. Mergina pati užkalbino didžėjų. Viskas prasidėjo susirašinėjimu, o baigėsi – vestuvėmis.

Asmeninio albumo nuotr./Simonos ir Jono Nainių medaus mėnesio akimirkos
Asmeninio albumo nuotr./Simonos ir Jono Nainių medaus mėnesio akimirkos

Aktorės Ingos Norkutės-Žvinienės ir jos vyro Aurimo romaną galima vadinti tarnybiniu, mat porą suvedė darbas Šiaulių dramos teatre.

„Chorų karuose“ į pergalę Alytaus „DeŽavu“ chorą atvedusi dainininkė Asta Pilypaitė su savo dabartiniu mylimuoju Žydrūnu Rauličkiu susipažino ant vandens. „Vykau į Nidą, jis irgi. Mudu susitikome kelte. Taip jau atsitiko, kad automobiliai buvo šalia pastatyti. Tada susitiko žvilgsniai, persimetėm keliais sakiniais. O vėliau aš gavau laišką...“ – romantišką pažinties istoriją atskleidžia Asta.

Andriaus Sidaravičiaus nuotr./Asta Pilypaitė
Andriaus Sidaravičiaus nuotr./Asta Pilypaitė

Tikrą meilės vakarą pamatysime „Žvaigždžių dešimtuke“ šį trečiadienį, 20.30 val., per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius