-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Kviečiu šokti“ dalyvaus negirdinti šokėja Laura

„Šokėja tyloje“ – taip poetiškai spauda vadina Laurą Valytę, kuri negirdi nuo vaikystės, bet nuostabiai šoka. Šokį jaučianti širdimi ir visiškai negirdinti Laura netrukus su profesionaliu šokėju Vadimu Šuško prisidės prie LNK šokių projekto „Kviečiu šokti“.
„Kviečiu šokti“ dalyvaus negirdinti šokėja Laura.
„Kviečiu šokti“ dalyvaus negirdinti šokėja Laura. / LNK nuotr.

„Tai didžiausias mano gyvenimo iššūkis. Žiūrėdavau per televiziją šokių projektus ir pagalvodavau, kad man nelemta juose dalyvauti. Todėl vieną dieną, sulaukusi skambučio su pasiūlymu, supratau, kad man buvo atidarytos durys. Iš karto nusprendžiau žengti pro tas duris ir pabandyti“, – tokius Lauros žodžius perduoda jos sesuo Aušra.

Nors Laura jau šešerius metus šoka kurčiųjų šokių grupėje „Tyla“, dalyvauti televizijos projekte jai didelis išbandymas, nes iki šiol ji šokdavo modernius šokius.

„Šoksiu širdimi, taip, kaip jaučiu šokį vidumi. Laimė, turiu nuostabų partnerį Vadimą, kuris neišsigando tokios atsakomybės, ir puikų choreografą Kęstutį Andrijevskį. Jokio stebuklo nebus, reikia skaičiuoti žingsnelius ir atsiminti šokio eigą“, – sako Laura.

Ankstesniuose šokių projektuose su Laura Imbrasiene ir Agne Šemberiene šokęs profesionalus šokėjas Vadimas Šuško sako, kad patirtis su Laura bus unikali.

„Pirmą treniruotę kalbėjomės rašydami vienas kitam ant lapo. Dabar šokant vis dažniau nereikia žodžių, susikalbame akimis ir judesiais, – sako Vadimas.

Šokių projekte žiūrovų ir komisijos teismui Laura su Vadimu prisistatys šokdami valsą. Laura šoks negirdėdama nė natos, tik jusdama nežymią muzikos vibraciją ant parketo.

„Tik nereikia Lauros gailėtis. Ji turi rankas, kojas. Ji tik negirdi muzikos. O jos muzika būsiu aš“, – sako Vadimas, vesdamas Laurą į girdinčių žmonių šokių pasaulį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius