Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kviečiu šokti“ projekte tamsiaplauke tapusi Mia įkūnijo savo dievaitę

Šeštadienio vakarą dainininkės Mios gerbėjai nustėro – romantiška blondinė ant LNK „Kviečiu šokti“ parketo tapo juodaplauke, išsitaršiusia šukuosena, juodai dažytomis akimis ir šiek tiek svirduliuojančia eisena.
Mia ir Adomas Norkūnas
Mia ir Adomas Norkūnas / LNK nuotr.

Mia įkūnijo neseniai mirusią dainininkę Amy Winehouse, kuri, kaip paaiškėjo, yra pati mylimiausia Lietuvos scenos žvaigždės atlikėja.

Jau prieš šeštadienio vakarą Mia žadėjo pasirodyti visai kitame amplua, intriguodama, kad šokyje bandys atskleisti save kaip asmenybę.  Pasirodo, nuolat Lietuvos spaudos akiratyje atsidurianti ir nevienareikšmiškai vertinama Mia bei tragiško likimo Amy – artimos sielos. Tačiau komisija nepatikėjo, kad Mia šokyje apnuogino savo širdį.

LNK nuotr./Mia ir Adomas Norkūnas
Mia ir Adomas Norkūnas

„Jums iki Amy labai toli, nes ji buvo mergina , kuri daug gėrė ir pašniaukšdavo, jūs tokia, kuri visą gyvenimą gėrė kisielių ir valgė ledus“, – sakė komisijos narys Vytenis Pauliukaitis. Šiame šokyje Mia pasirodė su nauju partneriu – traumą patyrusį Andrių Uksą pakeitė Ievos Šimukauskienės mylimasis, profesionalus šokėjas Adomas Norkūnas.

Komisijos nariai pastebėjo, kad tarp partnerių nėra artimo ryšio. Mia leido suprasti, kad prisiglausti prie jos Adomas bijo dėl Ievos Šimukauskienės reakcijos.  „Adomai, jūs nebijokit jai į akis pažiūrėti“, – dalykiškai mylimąjį padrąsino Ieva.

LNK nuotr./Mia ir Adomas Norkūnas
LNK nuotr./Mia ir Adomas Norkūnas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius