Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laidoje – etiketo žinovo Armino Lydekos, tapusio benamiu, ašaros ir susitikimas su žmona (nuotraukos)

Arminas Lydeka – politologas, Lietuvos politinis bei visuomenės veikėjas ir etiketo žinovas, rytoj 20.10 val. TV3 laidoje „Turtuoliai–vargšai“ patirs vieną įspūdingiausių gyvenimo akimirkų, teigiama televizijos pranešime spaudai.
Neatpažįstamas Seimo narys Arminas Lydeka
Neatpažįstamas Seimo narys Arminas Lydeka / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Ašaros, netikėtas susitikimas su sutuoktine ir gyvenimas apvirtęs aukštyn kojomis – benamio iššūkis vyrui neleis nurimti ne tik dieną, jis prisipažins ėmęs sunkiai užmigti naktį. Arminas Lydeka – pirmasis politikas, sutikęs dalyvauti socialiniame TV3 projekte.

„Ėjau per senamiestį ir galvojau, Arminai, prisidirbai. Mokei žmones kokiu peiliu ar šakute naudotis, o pats dabar pabūsi kailyje tų, kurie net ir duonos neturi ir tik dangus – jų namo stogas. Baisoka“, – vos įžengęs pro duris sakė Seimo narys, Žmogaus teisių komiteto pirmininkas.

Elgetavimas prie bažnyčių, išmaldų prašymas prie prekybos centrų – tokia diena laukia visada pasitempusio visuomenės veikėjo. Kiek pinigų pavyks iš praeivių surinkti Arminui? Pats eksperimentui pasiryžęs vyras, nuo pat pradžių bijojęs palūžti, neišvengs situacijos, kai skruostais ims norom nenorom riedėti ašaros.

„Išlikti, kai reikia kovoti ne tik dėl maisto, bet ir dėl vietos po saule, beveik neįmanoma. Man kraupu. Visa tai įstrigo visam gyvenimui. Nežinau, ar šiandien ramiai užmigsiu“, – patyręs šoką sako A. Lydeka. Be šių jaudinančių išgyvenimų, politikui šio trečiadienio vakarą teks dar viena užduotis – persirengus elgeta pabandyti susitikti su žmona. Ar žmona atpažins elgetaujantį vyrą ir ar duos jam centų, o gal nepažinusi stengsis žūtbūt išvengti?

„Tau gaila kelių centukų. Kodėl?“ – jau pratrūkęs juoku žmonos klaus sutuoktinis.

15min.tv – nemokama televizija internete.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius