Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laidoje „Gyvai“ - „Lemon joy"

„Mums buvo pasakyta, kad grosim su grupe „Etaž3“, tačiau, kol grupės vyrukai atvažiavo iš Vilniaus į Kauną, jie persivadino į „Lemon joy...“, – prisimena grupės „Lemon Joy“ užgimimą buvęs grupės „Airija“ narys Eimantas Belickas.
Igoris Kofas
Igoris Kofas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 „Lemon Joy“

„Kai įėjau į „kablį“, išgirdau kažką labai įdomiai „pjaustant“ gitaromis. Man žiauriai patiko!“, – sako Andrius Mamontovas, girdėjęs pirmuosius Igorio Kofo muzikinius ieškojimus. Tad šį penktadienį Lietuvos ryto TV eteryje laidoje „Gyvai“ – liūdesio karaliumi vadinamas Igoris Kofas ir grupė „Lemon joy“.

„Aš nemėgstu skandalų ir vakarėliuose stengiuosi likti nepastebėtas. Manau esam populiarūs, nes žmonėms patinka grupės kuriama muzika, o ne į viešumą keliami, kartais net surežisuoti, skandalai“, – sako Igoris Kofas. Visgi šios grupės gyvenime skandalų būta – jau vien ką reiškia prieš daugiau nei 10 metų pasirodęs žurnalas „Ausis“, kurio puslapiuose grupės nariai lyg išsipusčiusios poniutės... „Tai buvo pokštas! Ir mums jis pavyko!“, – sako Igoris, atlaikęs tuomet ne vieną homofobišką komentarą.

Paslaptinga Lietuvos muzikos pasaulio persona neslepia, kad atgaivą suranda muzikoje ir mindamas gatvėmis dviračiu. „Nevairuoju mašinos... Jos bijau turbūt net labiau nei vedybų... O dviratis ne tik puiki susisiekimo priemonė, bet ir sportas. Beje, niekad nekyla problemų su parkavimu“, – sako „Lemon joy“ lyderis, savo gerbėjams laidoje dovanojantis garsiausius grupės kūrinius: „Baltas miestas“, „Ne apie mus“, „Balta meilė“, „Mylėt tave taip beprotiška ir keista“.

Laidoje „Gyvai" per Lietuvos ryto TV taip pat išvysite: Atlantą, Stano, Arą Vėberį, Eglę Mickevičienę, Marių Berenį, Gidoną Šapiro, Arną Lukošių ir kitus.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius