Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laidoje „Šok su manimi“ – netikėtas Kristinos Ivanovos ir Tado Rimgailos fiasko

Šeštosios TV3 projekto „Šok su manimi“ laidos metu ant parketo kvikstepo šokio kompoziciją sušokusi Kristinos Ivanovos ir Tado Rimgailos pora neišvengė kandžios komisijos narių kritikos – šokėjų pasirodymas iš vertintojų susilaukė vien neigiamų atsiliepimų.
Kristina Ivanova ir Tadas Rimgaila
Kristina Ivanova ir Tadas Rimgaila / BFL/Tomo Lukšio nuotr.

Po energingo šokėjų pasirodymo, kurio metu pora nukėlė žiūrovus į aštuntojo dešimtmečio Jungtines Amerikos Valstijas, pirmasis žodis buvo suteiktas komisijos pirmininkui Jurijui Smoriginui. Vis dėlto, šokio ekspertas įvertinti poros darbo nesiryžo. „Nenoriu būti tas, kuris praneša mirties nuosprendį, todėl leisiu šnekėti Editai Daniūtei“, – sakė komisijos senbuvis.

„Tai buvo ne visiškai tokia nesąmonė, kaip Lapatinsko pasirodymas praėjusiojo laidoje, bet beveik. Bandėte kažką padaryti, bet… Baisu. Panašu, kad net Tadas praleido užtektinai klasikinių šokių pamokų“, – pasirodymą kritikavo kandžioji E.Daniūtė, šokėjų pastangas įvertinusi viso labo dvejais balais iš dešimties.

Kritikos porai nepagailėjo net labiau gražius pasisakymus mėgstanti kviestinė komisijos narė aktorė Larisa Kalpokaitė.

„Kas dėl judesiukų, Kristina susipainiojo ir ne vieną kartą. Tą pastebėjo net mano neįgudusi akis. Tačiau liūdniausia ne tai. Na, neįgudusi ta tavo koja. Pritrūko temperamento“, – subtiliai poros darbą įvertino komisijos narė. Viso K.Ivanovos ir T.Rimgailos pora komisijos narių įvertinta 27 balais.

***

Susumavus dviejų savaičių žiūrovų ir komisijos balsavimo rezultatus šeštosios „Šok su manimi“ laidos lyderiais tapo pirmąją vietą užėmę Dalia Michelkevičiūtė ir Olegas Koliakinas. Antroji vieta laidoje teko Justinos Žemaitytės ir Dominyko Vaitiekūno porai, trečiąja vieta tenkinosi Donatas Chlebinskas ir Gintarė Slausgalvienė. Iš projekto negrįžtamai pasitraukti teko mažiausiai žiūrovų ir komisijos narių palaikymo sulaukusiai Daivos Anužytės ir Artūro Kryžiaus porai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius