Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laidoje „Super L.T." - Mikutavičius, Einikis, Ostapenko

Svajonių jaunikiu daugybę metų vadinamas Marijonas Mikutavičius dairosi į politiką. Po daugybės šou verslo žvaigždžių nužengimo į Seimo suolus, „Super L.T.“ kone sunerimo, kai sužinojo, jog mėgstamas dainininkas, laidų vedėjas ir žurnalistas Marijonas Mikutavičius kremta politikos mokslus.
Violeta Repčenkaitė-Blėdienė
Violeta Repčenkaitė-Blėdienė / Lietuvos ryto TV nuotr.

Galbūt Marijus, kaip ir buvę jo kolegos bei draugai, taip pat pretenduoja tapti nuobodžiu politiku ar net patraukti į kitus Seimo rinkimus? Atsakydamas į šį nerimastingą klausimą, laidai „Super L.T.“ dainininkas atskaitė paskaitėlę kaip tikras politikos asas. Negana to, jis net buvusiam, o gal ir esamam geram savo draugui Seimo Pirmininkui Arūnui Valinskui davė gausybę gerų patarimų, pvz., kaip šis turėtų elgtis su nedrausmingais ,,prisikėlėliais“. Na o žurnalistams buvo patarta, kaip kovoti su Seimo Pirmininko arogancija. Humoro nestokojantis Mikutavičius šioje ketvirtadienio laidoje prabils lyg rimtas politikos įvaizdžio formavimo specialistas.

Išskirtiniai kadrai svečiuose pas skandalais pagarsėjusį Gintarą Einikį. Kaip kablio dievas reagavo į „Super L.T.“ metų sportininko apdovanojimą?

Naujametėje laidoje „Super L.T.“ vedėjai skelbė, kad praėjusių metų labiausiai pasižymėjusiu sportininku tapo Gintaras Einikis, pravardžiuojamas Pūkiu. Tiesa, laidos apdovanojimo jis nusipelnė ne tiek už krepšinio nuopelnus, kiek už praėjusių metų skandalingus žygdarbius: už barnius ir muštynes su drauge, už grumtynes naktiniame klube, vairavimą išgėrus ir pan. Laidos žurnalistai specialų apdovanojimą vežė tiesiai į Einikio namus, įsikūrusius ant paties jūros kranto.

Tiesa, iš anksto dėl susitikimo nebuvo sutarta, kad kablio dievas nepabėgtų. Kolegos „Super L.T.“ komandai patarė pasisaugoti neprognozuojamų Gintaro nuotaikų ir netgi galimų smūgių... Iš pradžių Einikio namuose neradome. Vis dėlto vėliau, nors jau gerokai sutemus, su Pūkiu pakalbėti pavyko. Laimei, gąsdinantys įspėjimai nepasiteisino.

Apdovanojimą už praėjusių metų sparnuotą frazę „Super L.T. “ įteikė ir kitam skandalais pagarsėjusiam lovelasui Eugenijui Ostapenkai.

Kaip aštriausiai ir juokingiausiai pasisakiusį asą, Ostapenką išrinko www.lrytas.lt skaitytojai. Į 2008 metų „Super L.T. “ sparnuotos frazės“ apdovanojimą pretendavo net 15 įžymybių. Skaitytojams ir laidos žiūrovams labiausiai patiko viešas „dviratukininko“ atsiprašymas: „Romai, atleisk, kad aš miegojau su tavo žmona, bet taip išėjo“.

Priimdamas specialų apdovanojimą, Ostapenka netikėtai prisipažino, kad dėl buvusio skandalų jam gėda. Eugenijus teigia, kad niekada nemelavo, bet dabar prisiminti meilės trikampio istorijos su Romu ir Asta Dambrauskais ir aitrinti jiems žaizdų nebenori. Nors skandalai padėjo Ostapenkai išgarsėti, jis sako jau perėjęs į aukštesnį lygį.

Egmontas Bžeskas galutinai pasitraukia nuo scenos ir prabyla apie šeimą.

Atvirame ir net šokiruojančiame interviu laidai „Super L.T. “, iš pradžių sunku patikėti, visiems iki šiol gerai pažįstamas Bžeskas prabyla visai kitaip. Intriguojančioje erotinėje fotosesijoje nutvertas Egmontas pats suabejoja, ar daugybę metų nešiojamą mergišiaus etiketę jam prilipdė žurnalistai, ar tokį įvaizdį susikūrė pats.

Bžeskas prisipažino, kad pastaruoju metu jis net nebeskaito straipsnių apie būtus ir nebūtus meilės romanus. Šiandien jam neberūpi scena, vienadieniai projektai ir trumpalaikiai meilės nuotykiai. Egmontas visiškai rimtai prabyla apie tą vieną vienintelę, su kuria galėtų susukti šeimyninį lizdelį, užauginti vaikus, pasodinti medį ir pastatyti namą.

Dainininkė Gintarė Karaliūnaitė ruošiasi tapti kosmetikos verslo magnate.
Ilgai vengusi žurnalistų, dainininkė neseniai vėl atvėrė savo duris. Tiesa, pasidžiaugti ir pasigirti, kad su mama, žolininke ir burtininke, verda ekologiškus kremus. Gintarė, nustūmusi dainas į šoną, su mama pilsto kremą į molinius indelius ir pardavinėja po 25 litus. Jei abejojate dainininkės kremų veiksmingumu, paklauskite jos: ar iš balos tas gražumas mūsų Karaliūnaitės? „Super L.T. “ pažėrė Gintarei galybę klausimų.

Kaip jai pavyksta prisivilioti vis gražesnį ir turtingesnį vyrą? Kur jos gyvybingumo ir puikios išvaizdos paslaptis? Vis dėlto, juk ne kiekviena moteris po dviejų skyrybų, avarijų ir skandalų su plastikos chirurgas tarsi feniksas pakyla iš pelenų ir vėl strykčioja ant scenos. „Super L.T. “ – visos Gintarės paslaptys ir verslo planai.

„Super L.T. “ – ketvirtadienį, 20.05, val. per Lietuvos ryto televiziją.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius