Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laidos „Didžiosios piršlybos“ premjeroje – 200 šokėjų ir garsūs vyrai

Bene labiausiai intriguojanti televizijos TV3 staigmena šv. Valentino dienos proga žiūrovų laukia jau šį penktadienį – laidos „Didžiosios piršlybos“ premjera!
Akimirka iš laidos „Didžiosios piršlybos“
Akimirka iš laidos „Didžiosios piršlybos“ / TV3 nuotr.

„Didžiosios piršlybos“ – projektas, kuriam prireikė dviejų intensyvaus pasiruošimo mėnesių. „Buvo atsakingai „klijuojama“ idėja, kaip mūsų būsimasis jaunikis sugebės Valentino dieną originaliai nustebinti savo išrinktąją. Prireikė daug energijos ir darbo, kad šią piršlybų istoriją galėtume parodyti kaip tik meilės dieną. Norėjome, kad ši proga būtų ypatinga ne tik tiems žmonėms, kurie stebės projektą ekranuose, bet ir tiems dviem įsimylėjėliams“, – aiškina projekto prodiuseris Mindaugas Rainys.

TV3 nuotr./Mindaugas Rainys
TV3 nuotr./Mindaugas Rainys

Visą laiką intensyviai ruošėsi ir pats jaunikis – dalyvavo šokių repeticijose, filmavimuose. Tiesa, sudėtingiausia užduotimi jam tapo visą laikotarpį nuo savo išrinktosios slėpti savo dalyvavimą projekte – kad jo antroji pusė nė nenujaustų, kam iš tiesų yra rengiamasi.

„Tai buvo tikrai rimta užduotis – buvo prigalvota begalė istorijų, kur netikėtai vakarais dingsta jaunikis, ką veikia. Kaip tik dėl netikėtumo efekto reikėjo investuoti tiek daug laiko. Viskas projekte turėjo būti atlikta vienu dubliu. Žinojome, kad jei kas nors nepavyks, antro šanso pakartojimui mes tiesiog nebeturime“, – intriguojančias detales atskleidžia prodiuseris.

TV3 nuotr./Akimirka iš laidos „Didžiosios piršlybos“
TV3 nuotr./Akimirka iš laidos „Didžiosios piršlybos“

Kad būsima nuotaka ištartų lemtingąjį „taip“, „Didžiųjų piršlybų“ komanda privalėjo viską atlikti kuo natūraliau ir tikroviškiau: „Tai, ką išvys žiūrovai, bus visiškai tikra, nufilmuota vienu vieninteliu bandymu, be jokio montažo. Tai bus labai nuoširdu, jautru ir tikra. Net neabejoju, kad meilės dieną šis įvykis paliks didžiulį įspūdį visiems.“

„Didžiųjų piršlybų“ įvykyje dalyvavo 200 šokėjų, kuriuos pavyko suburti Vilniaus šokio akademijai su „Šok su manimi“ nugalėtoja šokėja Milana Jašinskyte priešakyje. Tai įvairiausio žanro šokėjai – nuo gatvės šokių, linijinių šokių atlikėjų iki pramoginių šokių šokėjų.

TV3 nuotr./Martynas Kavaliauskas
TV3 nuotr./Martynas Kavaliauskas

Projekte dalyvavo ir „X Faktoriaus“ išgarsintas dainininkas Martynas Kavaliauskas, o vieną iš vaidmenų atliko filmų „Redirected / Už Lietuvą!“, „Zero“ žvaigždė – aktorius Mindaugas Papinigis. Kameromis apsuptos triukus atliko akrobatės, krito konfeti, viską lydėjo  puikios emocijos.

TV3 nuotr./Mindaugas Papinigis
TV3 nuotr./Mindaugas Papinigis

Prodiuseris tikina, kad „Didžiosios piršlybos“ geru jausmų užtaisu užmegs emocinį ryšį su žiūrovu, nes rodys vieną jautriausių gyvenimo įvykių. Kaip jis baigsis? Ar vaikinas išgirs lemtingąjį „taip“, TV3 žiūrovai sužinos jau šį penktadienį 18.10 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius