Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laima Lapkauskaitė neatmeta galimybės pati nusifotografuoti apsinuoginusi

Trečiadienio vakarą, 20 val. 25 min., laidos „Super L.T.“ žiūrovai sužinos, kaip grupių „Mokinukės“ ir „Studentės“ vadovė pažabojo karštą savo būdą.
Laima Lapkauskaitė
Laima Lapkauskaitė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Esu labai griežta, nors sako, kad sendama jau taisausi. Truputį jaučiuosi pavargusi nuo tų riksmų, todėl leidžiu daryti tai, ką anksčiau drausdavau“, – atvirauja L.Lapkauskaitė. Pasak pramogų verslo senbuvės, svarbiausia yra prižiūrėti savo širdį, tuomet ji niekuomet nepasens.

Tai, kad keičiasi Laimos charakteris, daugelis pastebėjo išgirdę žinią, jog jos ilgametė auklėtinė Irūna Puzaraitė apsinuogino fotosesijoje. Nei žiniasklaidos atstovai, nei gerbėjai negalėjo patikėti, kad griežtu ir valdingu charakteriu garsėjanti L.Lapkauskaitė tokiems veiksmams davė palaiminimą. Maža to, Irūnos sesuo Ineta taip pat nusifotografavo tik su apatiniais. Po tokių įvykių pradėta spėlioti, ar pati Laima nesusigundys dalyvauti pikantiškoje fotosesijoje: „O kas čia žino, kaip pasisuks – pasensiu, suvaikėsiu, gal sugalvosiu padaryti.“

Kas suminkštino griežtos mokytojos širdį ir apie ką dabar svajoja L.Lapkauskaitė, žiūrovai sužinos jau šį vakarą tik „Super L.T.“ laidoje per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius