Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Larisa Kalpokaitė naujame seriale įkūnys bjaurią Irūnos Puzaraitės anytą

Pastaraisiais metais Larisa Kalpokaitė vaidino TV3 serialuose „Amžini jausmai“ ir „Emilija“. Pirmajame kūrė valdingos poniutės Angelinos, o antrajame – aferistės bankininkės Apolonijos vaidmenis. Šįkart populiari aktorė pakviesta vaidinti naujo TV3 serialo „Drąsos kaina“ pagrindinio herojaus motinos. Kokia ji bus?
Larisa Kalpokaitė
Larisa Kalpokaitė / TV3 nuotr.

Kažkas tarp Angelinos ir Apolonijos. Kuriame trečią variantą. Beje, labai neblogai parašytas šis serialas – vaidinti lengva ir įdomu“, – pasakojo Larisa, skubėdama į filmavimo aikštelę.

Naujoje daugiaserijinėje dramoje „Drąsos kaina“ aktoriaus Rolando Boravskio įkūnytas pagrindinis herojus turi valingą motiną, kuriai ne vis tiek, su kokia mergina susidėjęs jos sūnus.

Mano herojė šioje istorijoje bus blogosios anytos pavyzdys – kategoriškai nusiteikusi prieš jauną marčią. Toji martelė – Irūnos Puzaraitės kuriama Lina, – neišauklėta, vulgari, šiurkšti. Irūna gerai vaidina, o jos vaidmuo scenarijuje išrašytas kaip reikiant!“ – atskleidžia Larisa.

Su tokia situacija, kad anyta nepriimtų marčios, realiame gyvenime jai neteko susidurti.

Kad anyta velnio pramanyta, aš tikrai nesutikčiau. Manoji anyta, ji jau amžiną atilsį, buvo auksinis žmogus. Labai gaila, kad jos netekome... Taigi aš turiu gerą pavyzdį, kokia turi būti anyta. Jeigu mano sūnus marčią atsives, žinosiu, į ką lygiuotis“, – sako L.Kalpokaitė.

Pakviesta vaidinti skandalingą vaikų pagrobimo ir išnaudojimo temą narpliojančiame TV3 seriale „Drąsos kaina“, aktorė nedvejojo.

Taip, ši tema rizikinga. Nežinau, kaip žiūrovai reaguos. Tema labai skaudi, tačiau, be jokios abejonės, apie tai reikia kalbėti“, – įsitikinusi ji.

Pastaroji garsi vaikų išnaudojimo byla, sukrėtusi visą Lietuvą ir įkvėpusi scenaristus, L.Kalpokaitę tiesiog šokiravo.  „Labai daug keistų, tragiškų sutapimų buvo toje byloje. Keturi lavonai, o jokios teisybės taip ir nėra. Gyvenime taip nebūna“, – svarsto aktorė.

TV3 eteryje serialas „Drąsos kaina” pasirodys jau naująjį sezoną.

„Labai noriu pasižiūrėti, kas nufilmuota. Net labai“, – tikino L.Kalpokaitė.

Nauja dramatiška istorija su L.Kalpokaite – jau greitai per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius