-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Lavija Šurnaitė grįžta į televizijos eterį

Rugpjūčio 25 dieną TV3 eteryje – premjera: specialus projektas „Misija interjeras“. Malonia staigmena žiūrovams taps projekto vedėja – aksominio balso savininkė, knygos apie interjerą bendraautorė, žiūrovams pažįstama Lavija Šurnaitė.
Lavija Šurnaitė
Lavija Šurnaitė / Asmeninio albumo nuotr.


L.Šurnaitė džiaugiasi atsidursianti TV3 eteryje. „Nuotaikos pačios geriausios, sugrįžimas į eterį malonus. Televizija – mano žanras, joje jaučiuosi organiškai ir natūraliai, juolab, kad ir šiam kanalui simpatizuoju – vien teigiami pojūčiai“, – pasakoja Lavija.

Premjera „Misija interjeras“ – tai interjero dizainerių arena, kurioje talentingiems kūrėjams suteikiama galimybė realiai įgyvendinti originalias, netikėtas būsto interjero idėjas – sukurti viso buto interjerą nuo pradžių iki galo. Kam geriausiai pavyks pilkas betono erdves paversti jaukiais namais? Kiekvienas čia stengsis laimėti geriausio dizainerio vardą ir piniginį prizą. Tiesa, norint laimėti teks įtikti potencialiam pirkėjui, pasiruošusiam įsigyti naują būstą.

Pasak L.Šurnaitės, interjero dizaino tematika šalies televizijose nėra dažnas reiškinys: „Šią temą Lietuvoje dar tikrai galima plėtoti. Tai neišnaudota, neišsemta, neatsibodusi tematika. Juk televizija nuolat ieško naujovių, o „Misija interjeras“ – kaip tik toks projektas. Turėtų patikti žiūrovams. Juk interjero dizainas – mūsų visų gyvenimas, mūsų sienos, kurios mus supa. O „Misija interjeras“ bus naujesnis požiūris į mūsų aplinką.“

TV3 nuotr./Lavija Šurnaitė
TV3 nuotr./Lavija Šurnaitė

„Misija interjeras“ – trijų žinomų interjero dizainerių kova. Jų pavardės bus atskleistos jau netrukus. Visi trys kūrėjai turės tilpti ir dirbti vienu metu tame pačiame bute, pasidalinę jo erdves, kad išsiaiškintų, kuris iš jų – geriausias dizaineris. TV3 žiūrovai ne tik gaus kiekvienam aktualių praktiškų interjero kūrimo idėjų, bet ir patenkins smalsumą stebėdami įnirtingą ambicingų kūrėjų kovą. Čia pilko betono erdvės virs ištaigingu butu.

„Projekto dalyviai – įdomios profesijos žmonės. Jie bus parodomi ne tik iš tos „saugios“ pozicijos – savo profesijos, bet ir iš emocinės – kaip žmonės, asmenybės su skirtingais charakteriais. Čia jiems teks „apsinuoginti“ – ne tik kūrybinę pusę parodyti. Dalyviams sukurtos nepatogios aplinkybės dirbti, tad laukia ir intrigos. Juk nemažas iššūkis sutilpti vienoj erdvėj. Interjero dizaineriai – nestokojantys individualumo kūrėjai, tad TV3 žiūrovai išvys ir kovą „centimetras už centimetrą“, – intriguoja Lavija.
 
Paklausta, ar jai pačiai svarbus namų interjeras, TV3 premjeros vedėja sako, kad nėra profesionalė, tačiau prisitaikantis prie kasdienybės žmogus. „Turiu mažą vaiką, tad namų interjeras nėra tobulas, – šypsosi moteris. – Bet man svarbu kokioje aplinkoje gyvenu. Jei planuoju išlaidas, – visada įtraukiu dalį, skirtą namams. Man rūpi, įdomu ir svarbu, kokiuose namuose gyvenu.“

„Misija interjeras“ – jau rugpjūčio 25 dieną 20 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius