Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lemiamas sprendimas – projekto „Aš myliu Lietuvą“ pilkojo kardinolo Justino Jankevičiaus rankose

Antradienį keturi žygio už patriotiškesnę Lietuvą dalyviai – raudonieji – baigia savo misijas projekte „Aš myliu Lietuvą“. Iš keturių – Linos, Gerdos, Manto ir Gžegožo – į finalą pateks tik du. Psichologinė įtampa raudonųjų komandoje pasieks patį piką – dar vakar buvęs sąjungininku, Gžegožas Mantui taps priešu. Iki šiol buvęs tylus nervų karas prieš pat finišo vakarą pavirs atviromis ir pavojingomis grumtynėmis.
Projektas „Aš myliu Lietuvą“
Projektas „Aš myliu Lietuvą“ / LNK nuotr.

Prieš atsisveikinimą su raudonaisiais laikas prisiminti, kas buvo padaryta per pastarąsias savaites ir galų gale – sudėlioti taškus. Tik du iš raudonųjų komandos keliaus į didįjį finalą, kuriame kausis dėl pagrindinio „Aš myliu Lietuvą“ prizo – teisės įsmeigti Trispalvę savo žemėje. Kokias kortas atskleis Justinas Jankevičius? Kas yra didžiausias žaidėjas, o kas į projektą atėjo vardan idėjos? Kas geriausias chameleonas, o kas – gudrus Pokerio veidas? Šiandien paaiškės tikrieji veidai: kažkas liks sužavėtas, kažkam teks nusivilti. Galų gale – ar svarbiausias šio projekto tikslas – patriotiškumo, tautos savimonės ir meilės Lietuvai žadinimo misija – įvykdyta sėkmingai?

Antradienis – paskutinė raudonųjų diena, kurią jie dar turi praleisti kartu. Tai bus įtampos, nervų ir dar didesnių netikėtumų diena, nes tik du iš keturių raudonųjų šiandien gaus teisę kovoti iki galo. Sunku, tačiau tenka suvokti, kad šiandien komandos nebėra. Tik kova už išlikimą: visi po vieną, ir tik už save. Lygiosios. Du – prieš du. Kad taip nutiks, buvo aišku nuo pat pradžių. Šiandien sveikai mąstyti komanda jau nebegali, nes šiandien jie – kiekvienas tik už save. Akivaizdu, kad reikia sprendimo, nes trūksta vieno – viską galinčio nulemti balso.

Po mūšio rankomis nebemojuojama. Turėję visą dieną santykiams išsiaiškinti, raudonieji renkasi paskutinės užduoties – nuspręsti, kas iš jų turi teisę likti projekte. Kokią balsavimo sistemą pasiūlys pilkasis „Aš myliu Lietuvą“ projekto kardinolas Justinas Jankevičius? Į kitą etapą patekti gali tik du komandos nariai. Kiekvienam raudonųjų komandos nariui teks įrašyti konkurentų vardus. Tų, kurie verti patekti į finalą. Savo vardo rašyti negalima.

Paskutinis vakaras su „Aš myliu Lietuvą“ raudonųjų komanda – antradienį 20.10 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius