Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lempos gaubtu grojantis profesionalas pritrenkė publiką (nuotraukos)

Nustebinti plačiąją televizijos žiūrovų auditoriją į LNK šou „Dvi minutės šlovės“ atėjo garsus muzikantas, kompozitorius, multiinstrumentalistas Tomas Dobrovolskis, grojantis netradiciniais muzikos instrumentais.
Valentino dienos „Dvi minutės šlovės“ šou akimirka
Valentino dienos „Dvi minutės šlovės“ šou akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Muzika

Šįkart muzikos garsus jis išgavo su paties išrastu variniu gaubliu ir stikliniu indu, pripiltu vandens. Po pasirodymo talentingas muzikas šiuo vandeniu pakrikštijo ir komisiją.

„O kur žuvytė?“ – šmaikštaudamas apie vandens indą, primenantį akvariumą, paklausė komisijos pirmininkas Algis Ramanauskas Greitai.

„Visi to klausia – noriu, kad ir gyvūnų mylėtojai būtų mano fanai“, – paaiškino profesionalus multiinstrumentalistas.

„Čia trumpa kalba – man labai patiko“, – buvo konkretus Algis Greitai.

Komisijos nariams kilo natūralus klausimas – kodėl garsus talentingas menininkas, dalyvavęs įvairių šalių meno projektuose, atėjo į šį televizijos projektą.

„Atsakymas labai paprastas – tai, ką aš darau, labai retai prieinama plačiajai publikai. Ji, išgirdusi žodį „džiazas“, iškart atstumia. Norėjau parodyti, ką aš darau, ir išgirsti žmonių reakciją – ar jiems tai įdomu, ar ne“, – atvirai prisipažino garsus menininkas, pradėjęs netradiciniais instrumentais kurti muziką prieš penkerius metus, kai nuo lubų nusikabino lempos gaubtą ir ėmė išgauti garsus.

Komisija, be abejonės, buvo papirkta ir vienbalsė, todėl pripažintas menininkas šiame šou su nauja originalia programa pasirodys dar kartą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius