Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Libanietis, apkaltintas vaikų pagrobimu, duoda atsaką laidoje

Pirmadienį vakare per LNK gyvenimo būdo laidą „Nuo...iki...“ – išskirtinis Karinos Krysko sesers Evos vyro interviu. Libanietis prieš savaitę žmonos buvo apkaltintas vaikų pagrobimu ir išvežimu į Libaną, teigiame pranešime spaudai.
Najeebas Ghaou
Najeebas Ghaou / LNK nuotr.

„Ji – aukso ieškotoja“, – apie savo žmoną žurnalistams tėkš Najeebas, keturiasdešimtmetis verslininkas.

Turiu įrodymų, kad ji buvo man neištikima. Galbūt ji ieškojo turtingesnio vyro. Spėkite, kas dabar jos draugas? – retoriškai klausė Najeebas.

Karinos Krysko sesuo, gražuolė konkurso „Mis Lietuva 97“ pirmoji vicemis vilnietė Eva Ghaou spaudai prisipažino, kad gyvena baisioje neviltyje, nematydama savo vaikų. Jos 8 metų Jasmine ir 5 metų  Elies jau devyni mėnesiai negrįžta iš tėvo gimtinės Libano. Išvežęs kalėdinių atostogų pas senelius, buvęs Evos vyras Najeebas jų negrąžino ir sakė parvešiąs į Lietuvą tik tada, kai buvusi žmona su juo susitaikys. Eva kaltina vyrą neprognozuojamu elgesiu, taikytis neketina.

Iki šiol tylėjęs Evos vyras libanietis Najeebas Ghaou laidoje „Nuo...iki...“ prabils. Vyras kaltina Evą nesirūpinus vaikais, o labiau domėjusis savo grožiu ir, ant jo, turtingais vyrais. 

„Turiu įrodymų, kad ji buvo man neištikima. Galbūt ji ieškojo turtingesnio vyro. Spėkite, kas dabar jos draugas? – retoriškai klausė Najeebas ir linktelėjo galva. – Taip, turtuolis." 

Libanietis Ghaou pripažįsta, kad nuo Kalėdų vaikai gyvena pas jo tėvus ir lanko privačią mokyklą. „Aš turiu pasirūpinti, kad vaikai augtų ten, kur jiems saugu. Vaikai sako, kad nenori važiuoti namo, nes mano tėvų šeimoje jaučia didesnį rūpestį. Eva bet kada gali aplankyti vaikus Libane. Kodėl ji nuo Kalėdų neranda tam laiko? Kodėl ji net per Kalėdas jiems nepaskambino, kodėl nepasveikino su gimtadieniu?“ – klausia libanietis.

Vyras pašiurpo, kad Eva nusprendė viešai kapstytis po šeimos baltinius. „Kaip reikės vaikams grįžus į Vilnių lankyti mokyklą? Juos badys pirštais“, – sakė vyriškis. 

 „Ji neprižiūrėjo vaikų, nors gyveno kaip karalienė, kurios vienintelis rūpestis buvo išvaizda ir grožis“, – pridūrė N.Ghaou.

Tai ne pirmoji vaikų pagrobimo istorija, į kurią gilinasi „Nuo...iki...“. Prieš keletą metų plačiai nuskambėjo vaikų, išvežtų į Maroką, istorija. „Nuo...iki...“ žurnalistų komanda vyko į Maroką ieškoti vyro pagrobtų lietuvės Giedrės vaikų. Laida pagalbos ieškojo net pas garsų Lenkijoje detektyvą Krzystofą Rutkovskį... 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius