Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Liepa Mondeikaitė mes dainavimą ir imsis medicinos: „Noriu jaustis lygiavertė su vyru“

„Evaldas yra baigęs mokslus, dirba gerame darbe, todėl manau, kad šalia jo turi būti moteris, kuri galėtų jį reprezentuoti. Noriu jaustis lygiavertė su juo, o su dabartiniu statusu, manau, kad tokia nesu“, – sako dainininkė Liepa, vasarą atšokusi vestuves su Evaldu Norkevičiumi.
Liepa Mondeikaitė ir Evaldas Norkevičius
Liepa Mondeikaitė ir Evaldas Norkevičius / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Pradėjusi šeimyninį gyvenimą, atsiradus vyrui, Liepa gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ pasakos supratusi, kad visą likusį gyvenimą būti dainininke ji nenori.

Nuo Liepos vestuvių su verslininku Evaldu Norkevičiumi praėjo kiek daugiau nei mėnuo, tačiau, tapusi žmona, Liepa sako iš karto pradėjusi gyvenimą planuoti kitaip. Baigusi mokslus dainininkė ateitį sieja su medicina.

Mergina prisipažins kažkada svajojusi tapti garsia dainininke, ir ne tik Lietuvoje.

„O kas apie tai nesvajoja“, – šyptels. Deja, norint kažko pasiekti, reikia labai daug dirbti. „Gal patingėjau, užmigau ant laurų...“ – prisipažins Liepa.

Jei ne dainininkės Natalijos Bunkės kvietimas dainuoti grupėje, muzikinę karjerą, pasak Liepos, ko gero, būtų tekę baigti kur kas anksčiau. „Nesakau, kad nuo rytojaus nedainuosiu. Tiesiog po truputį mažinsiu projektų kiekį“, – atviraus Liepa.

Šį pirmadienio vakarą žiūrovai pamatys ne tik pirmą sutuoktinių interviu, bet ir televizijos ekrane iki šiol neviešintus kadrus iš vestuvių šventės.

Nesakau, kad nuo rytojaus nedainuosiu. Tiesiog po truputį mažinsiu projektų kiekį.

Beveik 100 svečių iki paryčių linksminosi pagal dainininko Manto ir estrados princu tituluojamo Ryčio Cicino dainas. Pora pasidalins ir kadrais iš tris savaites trukusios povestuvinės kelionės Meksikoje, JAV, ir Kinijoje.

Gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki...“ pirmadienio vakarą 20.20 val., per LNK.

TAIP PAT SKAITYKITE: Liepa Norkevičienė pasidalijo romantiškomis medaus mėnesio akimirkomis iš Meksikos 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius