Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Liepa Norkevičienė ieško naujų savo talentų: išbandė šokį su ugnimi

Kol daugelis Lietuvos žvaigždžių dalinasi nuostabiomis atostogų nuotraukomis, atlikėjai Liepai Norkevičienei su vyru Evaldu saviškių teko atsisakyti – vietoje jų moteris rengiasi netrukus prasidėsiantiems naujojo TV šou „Aš galiu!“ filmavimams.
Liepa Norkevičienė
Liepa Norkevičienė / „Aš galiu!“ anonso kadras

„Esu toks žmogus, kuris mėgsta išbandyti naujus dalykus, mėgstu dalyvauti tokiuose projektuose, iš kurių galima kažką pasiimti ir kažką išmokti. Manau, kad čia bus puiki vieta pabandyti tai, ko gyvenime nebūčiau sugalvojusi ar pasiryžusi pabandyti – dabar jau būsiu įsprausta į kampą ir tiesiog turėsiu tai daryti. Ir dar daryti tai gerai!” – entuziazmo nestokoja atlikėja.

Projekto dalyviai kas savaitę turės priimti po naują iššūkį ir išmokti tai, ko nebandė niekada anksčiau – pradedant įvairiais šokiais, akrobatika, ir baigiant išties ekstremaliais pasirodymais. Dalyviai kol kas net nenutuokia, kas jų laukia, tad ir pati Liepa pripažįsta, kad yra dalykų, kurių ji padaryti nedrįstų.

„Žinau, kad mane gąsdins viskas, kas susiję su aukščiu, nes esu didelė aukščio bailė. Bijau ir įvairių šliaužikų, gyvačių, todėl tikiuosi, kad nereikės rinktis ir kokių nors cirko pasirodymų su gyvatėmis“, – atskleidė dainininkė.

Vis dėlto Liepa tikisi, kad projektas padės jai atrasti ir naujų savo pusių. „Galbūt atrasiu kažką, kur man labai gerai sekasi, gal net pakeisiu kryptį? Galbūt, tarkim, pasirodys, kad esu puiki fakyrė“, – nusijuokia moteris. „Laukiu projekto starto ir su baime, ir su nekantrumu“, – pridūrė ji.

„Aš galiu!“ anonso kadras/Liepa Norkevičienė
„Aš galiu!“ anonso kadras/Liepa Norkevičienė

Būtent šokti su ugnimi Liepai teko ir filmuojant LNK projekto „Aš galiu!“ anonsą. „Man tai buvo puikus savęs išbandymas. Paėmus tas ugnis į rankas tikrai apima didelė baimė, bet kai pamatai, ką gali su tuo sukurti, pajunti dar didesnį norą mokytis“, – po filmavimo kalbėjo Liepa.

Kokios Liepos stipriosios pusės, jos nuomone, projekte jai padės labiausiai? „Žinau, kad esu lanksti, todėl galėčiau daryti akrobatinius triukus. Šiaip viskas, kas susieta su muzika, man sekasi pakankamai gerai – tarkim, jei reikėtų pradėti groti nauju muzikos instrumentu, man tai nebūtų pati sunkiausia užduotis. Esu šaudžiusi į taikinius, manau, sekėsi irgi neblogai. Esu pakankamai sportiška, pakankamai stipri. Galiausiai aš tiesiog visada labai stengiuosi, kuo beužsiimčiau“, – ryžtingai kalba atlikėja.

Kaip į dalyvavimą tokiame šou reaguoja Liepos vyras Evaldas? Atlikėja patikina, kad žinią apie ekstremalių išbandymų projektą jis priėmė ramiai. „Gal jei aš imsiu kažko bijoti, ta baimė persiduos ir vyrui, tačiau aš toks žmogus, kuris su tokiais dalykais susitvarko. Man visada svarbu viską atlikti gerai, esu iš tų žmonių, kurie nori būti pirmi, nori pirmauti. Tikrai darysiu viską, kad būčiau tarp geriausių“, – ryžto neslepia ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius