Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Liepa Norkevičienė tapo šou „Aš galiu!“ nugalėtoja, publikos simpatijos teko Laisvai

Sekmadienio vakarą TV eteryje nugriaudėjo didysis ekstremalių išbandymų projekto „Aš galiu!“ finalas. Po įnirtingos kovos paaiškėjo, kad projektą laimėjo atlikėja Liepa Norkevičienė.
Liepa Norkevičienė ir Donata Gutauskienė-Laisva
Liepa Norkevičienė ir Donata Gutauskienė-Laisva / Saulės Palinovaitės nuotr.

„Aš galiu!“ dalyviai du mėnesius kiekvieną savaitę įsipareigodavo išmokti atlikti tokius pasirodymus, kurie dažnai net būdavo pavojingi jų sveikatai. Pirmą kartą per visą sezoną savo nuomonę galėjo pareikšti ir žiūrovai – pasibaigus finaliniams pasirodymams, prasidėjo tiesioginis balsavimas telefonu, ir vos per pusvalandį atiduota daugiau kaip 47000 balsų.

Saulės Palivonaitės nuotr./Projekto „Aš galiu!“ finalo akimirka
Saulės Palivonaitės nuotr./Projekto „Aš galiu!“ finalo akimirka

Po ypač dramatiško finalo ir ašarų klausant komisijos vertinimų, susumavus komisijos ir TV žiūrovų rezultatus nugalėjo atlikėja Liepa Norkevičienė.
Antroji vieta teko ilgą laiką lyderiavusiai Irenai Starošaitei,
trečioji – dainininkui Donatui Čižauskui, ketvirta – Donatai Gutauskienei – Laisvai. Tiesa, būtent ji sulaukė daugiausiai žiūrovų simpatijų ir skambučių.

Penktoje vietoje liko „radistas“ Rolandas Mackevičius, iškart po jo rezultatų lentelėje atsidūrė choreografas Jurijus Smoriginas. Septintą ir aštuntą vietas su vienodu taškų skaičiumi pasidalino „radistas“ Jonas Nainys bei Erika Vitulskienė.

Nors visą sezoną dalyviai komisijos įvertinimus gaudavo už pasirodymus poroje, žiūrovai balsavo už visus dalyvius individualiai, todėl visi galėjo pirmą kartą sužinoti, kaip jų viso sezono darbą įvertino gerbėjai prie TV ekranų. Kiekvienas dalyvis visą sezoną kaupė individualų taškų banką, o šiandien prie tų taškų buvo pridėti ir žiūrovų balsai.

Saulės Palivonaitės nuotr./Projekto „Aš galiu!“ finalo akimirka
Saulės Palivonaitės nuotr./Projekto „Aš galiu!“ finalo akimirka

Norėdami papirkti kaip įmanoma daugiau žiūrovų, visi projekto dalyviai finale pristatė išties neeilinius pasirodymus. Visą sezoną kartojusi, kaip nekenčia šokti, atlikėja Donata Gutauskienė-Laisva kartu su Liepa Norkevičiene atliko pritrenkiantį stepo šokių pasirodymą.

Atlikėjas Donatas Čižauskas ir „radistas“ Jonas Nainys įsikūnijo į klounus ir pademonstravo, kaip per savaitę išmoko žongliruoti įvairiais daiktais ir kitaip linksminti publiką.

Saulės Palivonaitės nuotr./Projekto „Aš galiu!“ finalo akimirka
Saulės Palivonaitės nuotr./Projekto „Aš galiu!“ finalo akimirka

Erika Vitulskienė ir „radistas“ Rolandas Mackevičius kartu su magijos teatru „DiArchy“ šį vakarą siekė rekordo – vos per penkias minutes visa trupė atliko net 16 magijos triukų, įsikūniję į „Alisos stebuklų šalyje“ herojus.

Vyriausi projekto dalyviai – choreografas Jurijus Smoriginas ir atlikėja Irena Starošaitė – visus pritrenkė kino ekranų vertu pasirodymu, kuriame demonstravo per savaitę išmoktus kaskadinius triukus, įsikūniję į Moterį – Katę (I.Starošaitė) ir Kung Fu Pandą (J.Smoriginas).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius