-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuvos balso“ dalyvė Kristina Šiupienytė: „Mušdamas mane jis žinojo, kad laukiuosi“

Nors pastaruoju metu LNK muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ dalyvė Kristina Šiupienytė dažnai šypsosi, tačiau jos gyvenimas niekada nebuvo rožėmis klotas. Skaudžiausią gyvenimo etapą 22 metų moteris išgyveno vos sulaukusi pilnametystės. Mylimojo smurtas – dėl jo upeliais tekėjo Kristinos ašaros. Nepaisydama sunkumų, ji dabar per gyvenimą žengia pakelta galva ir „Lietuvos balse“ siekia pripažinimo. Dainininkė K. Šiupienytė pasiryžo atvirai išpažinčiai.
Kristina Šiupienytė
Kristina Šiupienytė / LNK nuotr.

– Kristina, kaip iš pradžių sutarei su mylimuoju?

– Draugystės pradžioje mudu puikiai sutarėme, santykiai klostėsi gerai. Mano tuometis draugas jau buvo subrendęs, turėjo įvairios gyvenimiškos patirties, todėl man ir patiko.

– Kiek tau buvo metų, kai pradėjote draugauti?

– Kai mes susipažinome, man buvo septyniolika. Tačiau viskas pasikeitė, kai tapau pilnamete. Mes išvažiavome ieškoti laimės į Šiaurės Airiją. Tuometis mano draugas pajuto laisvę, pamatė, kad svečioje šalyje nesijaučiu tvirtai, todėl paėmė valdžią į savo rankas.

– Kas nutiko judviejų santykiams, kad tau teko skubiai juos nutraukti?

– Kai laukiausi antro mūsų vaikelio, mano draugas, būdamas neblaivus, pakėlė prieš mane ranką. Mušdamas jis puikiai žinojo, kad laukiuosi, bet tas jam visai nerūpėjo. Tiesa, buvęs mylimasis iki šiol neigia, kad pakėlė prieš mane ranką, ir stebisi, kodėl aš jo nekenčiu. Tačiau tokie klausimai tik dar labiau mane siutina ir skaudina.

– Kaip pasielgei tuomet, kai buvęs mylimasis pakėlė prieš tave ranką?

– Aš tą žmogų nedelsdama palikau. Pasiėmiau vaiką ir nuo jo pabėgau. Susidėjau visus daiktus, išsiunčiau juos į Lietuvą, nusipirkau lėktuvo bilietus ir išskridau. Netrukus iš buvusio draugo sulaukiau  grasinimų. Tas žmogus mane iškoneveikė baisiausiais žodžiais. Bet tuo metu man tas mažiausiai rūpėjo. Grįžusi į Lietuvą, išskubėjau pas medikus, kurie man pranešė baisiausią gyvenimo naujieną: mano vaikelis, kurio tuo metu laukiausi, žuvo... Teko skubiai daryti valymą.

– Kas tave po šių baisių išgyvenimų paskatino nenuleisti rankų ir toliau kabintis į gyvenimą?

– Iš tikrųjų niekas. Tiesiog atsisėdau viena, gerai išsiverkiau, išsirėkiau ir pagalvojau, kad privalau išlikti ori. Be to, palūžti ir nuleisti rankų negaliu dėl sūnaus. Privalau būti stipri ir rūpintis savo vaiku. Beje, jis yra didžiausias ir pats nuostabiausias mano gerbėjas kovoje dėl geriausio Lietuvos balso titulo.

„Lietuvos balse“ Kristina Šiupienytė pasirodo jau šį sekmadienį, balandžio 22 dieną. Be šios vokalistės, projekte varžysis ir kiti Violetos Tarasovienės bei Merūno Vitulskio dainininkai. Įspūdingame šou šį sekmadienį dainuos merginų numylėtinis Rokas Laureckis, linksmuolė Monika Mėčiūtė, vaikinų žvilgsnius prikaustanti Indrė Malakauskaitė, svajingasis Vincentas Linkevičius, šmaikštuolė Laura Jonušaitė, ne tik Lietuvoje, bet ir svetur žinoma Raimonda Masiulytė ir subtilioji Elvina Milkauskaitė.

Beje, pastarajai atlikėjai itin pasisekė. Būtent Elvinai atiteko garbė dainuoti kartu su perspektyviausiu Europos atlikėju tituluojamu „Olandijos balso“ nugalėtoju Benu Saundersu. Šis balsingasis dainininkas nekantriai laukia pasirodymo su lietuvaite, o pati Elvina prasitaria, kad prieš lemtingą pasirodymą nemiega naktimis.

Karen Rozetsky nuotr./Benas Saundersas
Karen Rozetsky nuotr./Benas Saundersas

Ypatingas vakaras laukia ir dainininkės Indrės Malakauskaitės. Jos Mokytojas Merūnas Vitulskis pasirinko merginą savo partnere ir paruošė specialų numerį. Dėl šio M. Vitulskio pasirinkimo Indrei teko sulaukti pavydžių bendražygių replikų, bet Indrė į jų kalbas nekreipia dėmesio.

Kaip seksis „Lietuvos balso“ dalyviams pasirodyti prieš daugiatūkstantinę minią, pamatysite jau sekmadienį, LNK televizijos eteryje, arba gyvai sostinės „Pramogų arenoje“. Koncerto pradžia 19:30.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius