Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuvos perlai. Šauniausios damos rinkimai“ laidos dalyvių laukia ekstremalūs pokyčiai

Šį šeštadienį, rugpjūčio 29 dieną, 17.40 val. TV3 eteryje sužibės 10 žavių brandaus amžiaus moterų. Visų jų apsisprendimas dalyvauti realybės šou „Lietuvos perlai.Šauniausios damos rinkimai“ yra vienas – anūkų ir vaikų raginamoms mesti iššūkį ne tik sau, bet ir savo aplinkai.
„Lietuvos perlai. Šauniausios damos rinkimai“
„Lietuvos perlai. Šauniausios damos rinkimai“ / TV3 nuotr.

„Visos projekto dalyvės jau patyrė pirmuosius netikėtumus, kuriuos šio šeštadienio vakarą pamatys TV3 žiūrovai. Ne tik pačios moterys, bet ir kūrybinė grupė negali patikėti, kad tikrų profesionalų komanda be didelių pastangų gali šitaip pakeisti išvaizdą. Pirma, ką moterys patyrė tik peržengusios dvaro slenkstį – stiliaus metamorfozes. „Lietuvos perlų“ stilistas Mantas Petruškevičius damas papuošė nuostabiomis vakarinėmis suknelėmis, o Aurimas Juodiškis neatpažįstamai išryškino brandaus amžiaus moterų privalumus ir užglaistė trūkumus. Damos net pačios savęs nepažino, o Madam konservatyvia šypsena pasidžiaugė pirmu puikiai žengtu žingsneliu didžiųjų moterų permainų link“, – sako laidos vedėjas Gediminas Jaunius.

Išplatintame pranešime spaudai teigiama, kad visas dešimtukas nekantrauja prisistatyti TV3 žiūrovams ir jau šį šeštadienį 17.40 val. kviečia susipažinti.

Mokykloje logopede dirbanti moteris labai mėgsta karpinius iš popieriaus, be to, kaip pridera tų kraštų atstovei – yra neabejinga grybavimui. Ji labai norėtų susipažinti su Marijonu Mikutavičiumi

Vyriausiai laidos dalyvei netrukus sukaks 77-eri, o jauniausia kovo mėnesį atšventė gražų 60 metų jubiliejų. Visos moterys, raginamos anūkų ir vaikų, ar savo pačių iniciatyva sutikusios dalyvauti projekte prisipažįsta, kad trokšta išbandyti save ir savo galimybes ir patirti naujų įspūdžių bei susipažinti su naujais žmonėmis.

Jauniausia „Lietuvos perlų. Šauniausios damos rinkimų“ dalyvė Irena Mažeikienė atvyko iš Alytaus rajono. Mokykloje logopede dirbanti moteris labai mėgsta karpinius iš popieriaus, be to, kaip pridera tų kraštų atstovei – yra neabejinga grybavimui. Ji labai norėtų susipažinti su Marijonu Mikutavičiumi. Kodėl, TV3 žiūrovai sužinos jau artimiausiose naujo realybės šou laidose.

Irena Vaivadaitė į televiziją atvyko iš Klaipėdos. Dukart patyrusi skyrybų kartėlį, birželio pabaigoje atšventusi 61-erių gimtadienį moteris prasitaria, kad energijos jai galėtų pavydėti ne viena bendraamžė, o pati ji norėtų turėti tokią draugę kaip Edita Mildažytė. Gal Irenai ir pavyks, juk ji dar šį pirmadienį per TV3 naujo sezono atidarymą turėjo neįtikėtiną galimybę ant scenos užlipti kartu su Egidijumi Sipavičiumi.

Genovaitė Pupelienė į „Lietuvos perlų“ dvarą atvyko iš Kauno. Daug kas sako, jog dukart už savo vyro ištekėjusi 67-erių moteris yra labai panaši į Lietuvos prezidento Valdo Adamkaus žmoną Almą. Genovaitė ir išreiškia didelį norą dėl to su ja susipažinti.

Rugsėjo viduryje 77 metų gimtadienį švęsianti Ona Ažušilienė projekte atstovaus Vilniaus kraštui. Tačiau ne tik savo amžiumi ji sužavės TV3 žiūrovus. Ona domisi pramoginiais šokiais, gėlėmis ir taiči sporto menais. Vyriausioji „Lietuvos perlų“ dalyvė pažadėjo, kad jos atliekamas taiči šokis su kardu tikrai nustebins.

Dar viena dalyvė Valentina Balyko atvyko iš Vilniaus rajono. 67-erių moteris prasitarė, kad iš namų niekada neišeitų be lūpdažio, piniginės ir raktų, o atvyko ji į šou norėdama laisvą laiką ir vienatvę iškeisti į bendravimą ir naujus įspūdžius.

Irena Šimkūnienė atvyko iš Joniškio rajono. 65-erių moteris gali džiaugtis ne tik šešiais vaikais, bet ir liaudies dainomis, kuriomis ir žada nustebinti savo būsimus gerbėjus.

Severija Čypienė iš Rokiškio rajono prisistato kaip pensininkė, bet nenusivylusi namų šeimininkė. Didžiausia 68-erių metų moters svajonė – šokti su parašiutu, o susipažinti ji norėtų su dainininku Kastyčiu Kerbedžiu.

Tą pačią dieną kaip ir vyriausia projekto dalyvė Ona, 68 metų gimtadienį švęsianti Nijolė Valantejienė į „Lietuvos perlus“ atvyko iš Panevėžio. Ji ne tik nori patirti naujų pojūčių, aplankyti Afriką, susipažinti su generolu Jonu Kronkaičiu, bet ir būti išpuošta laidos stilistų. Vieną svajonę realybės šou kūrėjai jau išpildė, o kaip seksis Nijolei įgyvendinti kitas – TV3 žiūrovai sužinos jau visai netrukus.

Plungiškė Vida Dinsmonienė metų pradžioje atšventė 62-ąjį gimtadienį, o sužavėti „Lietuvos perlai. Šauniausios damos rinkimai“ gerbėjus ji žada savo paprastumu. Jos pasiryžimą dalyvauti projekte nulėmė noras išmokti ką nors naujo ir patirti dar neišgyventų įspūdžių.

Nijolė Gruodienė į realybės šou atvyko iš Marijampolės. Lapkričio mėnesį 66-ąjį gimtadienį metus švęsianti moteris projekte nusprendė dalyvauti dėl simpatijos vedėjams. Žada žiūrovus nustebinti netikėtomis improvizacijomis, o labiausiai norėtų susipažinti su Lietuvos prezidente Dalia Grybauskaite.

Nauji damų nuotykiai ir pristatymas jau pirmoje „Lietuvos perlai. Šauniausios damos rinkimai“ laidoje – šį šeštadienį, rugpjūčio 29 dieną, 17.40 val. tik per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius