Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuvos supermiestas“: Vaida Genytė neišgelbėjo savo komandos nuo iškritimo

Sekmadienį nacionalinės reikšmės projekte „Lietuvos supermiestas“ pirmajame pogrupyje toliau kovoti liko Kaunas, Visaginas ir Žemaitija. Surinkus mažiausiai studijos ir žiūrovų balsų šįkart su projektu ir su galimybe kovoti dėl „Lietuvos supermiesto“ titulo teko atsisveikinti dainininkės Vaidos Genytės vadovaujamai Aukštaitijos miestų komandai.
Renginio akimirka
Vaida Genytė / Martyno Siruso/adfoto.lt nuotr.
Temos: 2 LNK Vaida Genytė

Pagal bendrus dviejų laidų rezultatus lydere tapo Visagino komanda. Antroje vietoje liko Žemaitija, o trečioje – Kauno komanda. Iš viso tiesioginio balsavimo metu savo nuomonę išreiškė daugiau nei 40 tūkstančių televizijos žiūrovų.

Garbingai, tačiau itin įtemptai kovai jau ruošiasi ir antrojo pogrupio keturios komandos: Klaipėda, Marijampolė, Dzūkijos miestai ir Panevėžys, iš kurių viena jau ateinantį sekmadienį taip pat turės palikti projektą negrįžtamai. Kol kas šio pogrupio lyderės yra Marijampolė ir Klaipėda, tad aštriausiai kalavijus galanda Dzūkijos miestai ir Panevėžys. Pastarasis kapitono vairą vėl patikės populiariajam dainininkui Radžiui, o Dzūkijos garbę imsis ginti atlikėja Aistė Pilvelytė, ankstesnėje laidoje pripažinusi turinti dzūkiško kraujo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius