Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuvos talentai“ stebina primirštų instrumentų muzika ir šokiais neįgaliųjų vežimėlyje!

Pagal pasaulinį formatą kuriamo „Lietuvos talentų“ projekto kūrėjai jau spėjo ne tik pirmuosius talentus atsirinkti, bet ir komisijai pristatyti.
Laidos „Lietuvos talentai“ komisija
Laidos „Lietuvos talentai“ komisija / TV3 nuotr.

Praėjusį savaitgalį įvyko pirmosios šou atrankos, o debiutuojantys scenoje dainininkai, šokėjai, akrobatai, iliuzionistai, muzikantai ir kita veikla užsiimantys jaunuoliai jau gavo ir komisijos vertinimus. Rūta Ščiogolevaitė, Marijonas Mikutavičius ir Adolfas Večerskis nedvejodami atrinkinėjo kandidatus, vertus laimėti 10 000 eurų piniginį prizą. Vieni jų jau rugsėjo 27-ąją startuosiančios „Lietuvos talentų“ laidos teisėjus pribloškė savo sugebėjimais, kitiems, deja, buvo pasakyta „Ne“. Kartais salė plodavo iš pasitenkinimo atsistojusi, o retkarčiais ir griausmais tekdavo paprašyti scenoje pasirodymą atliekantį žmogų sustoti, teigiama išplatintame pranešime spaudai.

Kai išgirdau šią mergaitę, man stojo širdis, braukdamas susižavėjimo ašarą sakė Adolfas Večerskis.

„Kai išgirdau šią mergaitę, man stojo širdis“, – braukdamas susižavėjimo ašarą sakė Adolfas Večerskis.

Visą salę praėjusią savaitę užbūrė ne tik dainos, bet ir triukus vežimėlyje išdarinėjantis neįgalus šokėjas mėgėjas.

„Negalia – ne kliūtis“, – sakė „Lietuvos talentų“ dalyvis visai salei skanduojant „Bravo“.

Aplodismentų pirmųjų atrankų žiūrovai negailėjo ir ypatingam šiauliečio pasirodymui su akordeonu. Įspūdingiausias atrankų akimirkas TV3 žiūrovai jau nuo rugsėjo 27 dienos pamatys televizijos ekranuose.

„Pirminėse atrankose, kur tik susipažįstame su dalyviais, sutikome daug talentingų žmonių, tačiau noriu pabrėžti, kad atrankos tik prasidėjo, todėl kviečiu visus pildyti anketas TV3 internetiniame puslapyje www.tv3.lt arba savo gyvenimo ir talento aprašymą siųsti elektroninio pašto adresu lietuvostalentai@tvmanija.lt. Ypač laukiame tų, kurie galvoja, kad praleido savo šansą. Pasirodyti Lietuvai – niekada nevėlu“, – sako „Lietuvos talentų“ prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas. 

Beje, visi norintys užlipti ant „Lietuvos talentų“ scenos yra kviečiami jau rugsėjo 12 dieną, 14.00 val. į Kauno muzikinį teatrą. Ateikite ir užsiregistruokite, parodykite ką mokate ir sudrebinkite pasaulį. O rugsėjo 13 dieną Kauno muzikiniamne teatre vyks dar vienas talentų atrankų filmavimas. Bilietus į šį šou galima įsigyti teatro kasoje.

„Lietuvos talentai“ į TV3 žiūrovų namus pasibels jau rugsėjo 27-ąją!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius