-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Lietuvos talentų“ finalas – jau šį sekmadienį tiesiogiai per TV3!

Penktajame „Lietuvos talentų“ pusfinalyje paaiškėjo paskutiniai du didžiojo finalo dalyviai. Tai alytiškė keturiolikmetė cirko artistė Karolina Stanionytė ir antrą kartą laimę „Lietuvos talentuose“ bandę grupės „Kvinta“ vaikinai iš Kauno.
Mindaugas Stasiulis ir Džiugas Siaurusaitis
Mindaugas Stasiulis ir Džiugas Siaurusaitis. / TV3 nuotr.

„Aš šokiruota. Kai išgirdau savo vardą, pamaniau, kad pasisekė kitai Karolinai. Kol supratau, kad tai aš, praėjo laiko. Jau tikrai nemaniau, kad publikai taip patiks oro akrobatika“, – drebėdama iš įtampos kalbėjo Karolina.

Dzūkė dar repeticijose vertė krūpčioti projekto vedėjus Mindaugą ir Džiugą. „Tiesioginiame eteryje  mes užsimerkėme. Pavojingi triukai, kuriuos ji išdarinėja ore, verti pasaulinės scenos“, –  įsitikinęs M.Stasiulis.

Išgirdę lemiamą „Taip“, grupės „Kvinta“ dainininkai  pirmiausia į orą iškėlė savo konkurentus, irgi antrus metus kovojusius Augustę ir Matą. „Kai Augustė jau buvo ant rankų, aš tik tada suvokiau, kad visa salė skanduoja mūsų grupės vardą“, – džiugią akimirką prisiminė „Kvinta“ narys Tauras. 

Jau šį sekmadienį, sausio 16 dieną, 19.30 val. – didysis metų šou „Lietuvos talentų“ finalas. Dešimt pačių didžiausių talentų, dešimt publikos favoritų kausis dėl pagrindinio „Lietuvos talentų“ prizo – dešimties tūkstančių eurų ir teisės atstovauti Lietuvai pasauliniame talentų šou.

Finalui jau ruošiasi: romantiškasis dainininkas Jurijus Veklenka,  muzikiniu metų atradimu jau dabar vadinama „Bjelle ir PERU“, reperis Vytautas Matuzas, hiphopo grupė „Extreme“, neįtikimais instrumentais grojantys vaikai iš „Ritmas kitaip“, dainininkė Diana Jasilionytė, akordeonistas Martynas Levickis ir unikalaus balso savinininkė Kristina Radžiukynaitė.

 „Šiemet itin stiprus finalas. Visi dalyviai verti nugalėtojo vardo. Įtampa auga jau dabar. Visi iki vieno bando patobulinti savo pasirodymus, išrasti naujų triukų, sugalvoti, kaip sužavėti ne tik Lietuvos publiką, bet ir užsienio prodiuserius, kurie stebės „Lietuvos  talentų“ finalą“, – praneša projekto  prodiuseris Saulius Urbonavičius–Samas.

Finale laukiama ir svečių. Vienas jų – pernai „Lietuvos talentų“ nugalėtoju tapęs Mikas Stankevičius. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius