Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuvos talentuose“ sužibėjęs rokenrolo karalius neatsigina gerbėjų skambučių

Sekmadienį TV3 projekte „Lietuvos talentai“ pasirodė kaip niekada daug atrankų dalyvių, tačiau didžiausio populiarumo sulaukė kėdainiškis Jonas Stankevičius, pavergęs rokenrolu. „Mane žino Kėdainiuose, kažkas žino Kaune, bet to nebeužtenka. Artimieji sako, kad galiu dainuoti, turėčiau tai daryti ne tik namie“, – juokiasi Jonas, po kurio pasirodymo „Lietuvos talentų“ kūrėjus užplūdo norinčiųjų į savo šventes pasikviesti Joną skambučiai. Tačiau praėjusi savaitė džiugino ne tik naujus, bet ir pernai žiūrovų simpatijas pelniusius talentus.
Martynas Levickis
Martynas Levickis / TV3 nuotr.

Akordeonistas, į pusfinalį patekęs Martynas Levickis pirmą kartą Lietuvos istorijoje tapo Pasaulio klavišinio akordeono čempionu. „Coupe Mondiale 2010" pirmoji vieta Martynui buvo itin netikėta. Londono karališkoje konservatorijoje studijuojantis Martynas Kroatijoje, Varaždino mieste, vykusiame pasaulio taurės konkurse varžėsi su geriausiais  pasaulio akordeonininkais. Dalyviai iš Serbijos, Kroatijos, Makedonijos, Šveicarijos, Rusijos, Prancūzijos, Italijos, Ispanijos, Olandijos, Jungtinės Karalystės, Bosnijos ir Hercegovinos, Portugalijos, Kanados, Vokietijos, Suomijos, Vengrijos, Danijos, Švedijos, Slovakijos, Austrijos, Moldovos, Kinijos, Lenkijos ir Brazilijos rungėsi septyniose skirtingose kategorijose pagal amžiaus grupes arba žanrus. „Man tikrai drebėjo kinkos“, – juokiasi Martynas, garsinantis Lietuvą visame pasaulyje. „Lietuvos talentų 2009“ dalyvis neatmeta galimybės ir šiemet nustebinti Lietuvos žiūrovus. Ar pasirodys Martynas atrankose, – paaiškės jau netrukus.

„Vieną dieną tu gali būti geriausias, kitą dieną tave visi pamirš. Nemėgstu neatsakingai disponuoti populiarumu. Manau, kad žinau, ką noriu veikti savo gyvenime, ir toliau privalau to atkakliai siekti. Šis laimėjimas, be abejonės, patenka į svarbiausiųjų sąrašą, tačiau jis įpareigoja ir, tikiuosi, suteikia naujų, nepatirtų galimybių“, – sako šiaulietis, šiuo metu apsistojęs Londone. „Sveikiname Martyną ir labai juo didžiuojamės. Jis tikrai talentingas ir atkakliai siekia savo tikslo“, – sako „Lietuvos talentų“ prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

Nepakartojams ir įspūdingas projektas „Lietuvos talentai“ sekmadienį 19.30 val. per TV3.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius