-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Liveta Kazlauskienė patvirtino V.Navicko ir A.Kubiliaus giminystės ryšius

„Lietuvos ryto“ televizijos projekte „Burbulas“ dalyvaujanti dainininkė ir politikė Liveta Kazlauskienė atskleidė, kokie giminystės ryšiai sieja iš kėdės verčiamą Vilniaus merą ir šalies Ministrą Pirmininką. Kas buvusią konservatorę išprovokavo prabilti apie buvusių partiečių artimus ryšius, žiūrovai išvys šį vakarą, iškart po 19 valandos žinių.
L.Kazlauskienė „Burbule“
L.Kazlauskienė „Burbule“ / T.Bauro nuotr.

Liveta Kazlauskienė į „Burbulo“ studiją šiandien buvo atvežta kartu su kitais dviem dalyviais. Iki didžiosios kulminacijos visi trys žaidėjai nuo ankstyvo antradienio ryto gyveno svečių namuose „Academia Remigum“. Ten jie buvo atskirti nuo bet kokios informacijos, neturėjo net telefonų. Žodžiu, studijoje susirinkę dalyviai nežinojo nieko, kas per tris izoliacijos dienas įvyko Lietuvoje ir pasaulyje.

Kauno rajono tarybos narė apie Viliaus Navicko ir Andriaus Kubiliaus giminystę prabilo po to, kai „Burbulo“ vedėja žaidėjams papasakojo apie kilusį skandalą. Vienai iš dalyvių, Kristinai Tribockei, Livija Gradauskienė uždavė klausimą, kaip V. Navickas įvardijo savo ryšius su premjeru. Žaidėjams teko pasirinkti iš trijų variantų: A. Mes vieno kraujo. B. Mes devintas vanduo nuo kisieliaus. C. Mes kaip broliai Kristuje. Čia įsiterpė politikė Liveta ir pareiškė, kad atsakymas turėtų būti : „mes vieno kraujo“.

„Mes jau seniai Kaune žinome, kad Kubiliaus žmona yra giminaitė su Navicku. Apie tai kalba visi politikai“, - teigia Kazlauskienė, neseniai savo pavardę išbraukusi iš konservatorių ir Lietuvos krikščionių demokratų sąrašų.   

Nepasitenkinimą buvusiu bendrapartiečiu Liveta išsakė ne kartą. Paklausta, kokią dovaną įteiktų A. Kubiliui, Liveta išrėžė: „Tegul premjeras neįsižeidžia, bet padovanočiau 2 metrų kubilą, o kuo jį pripildyti, tegul sprendžia pats“. Taip ji reagavo į žinią, kad Rusijos Ministrui Pirmininkui Vladimirui Putinui gimtadienio proga padovanotas erotinis kalendorius.
 
Politinių temų neišvengta ir kai „Burbulo“ dalyviai žiūrėjo tariamus žinių reportažus, iš kurių du yra sufabrikuoti ir tik vienas nupasakoja tiesą. Pamatę reportažą apie tai, kad ekspremjeras Gediminas Vagnorius išleis knygą „Gedimino laiškai“, visi dalyviai nusprendė - tai gali būti tiesa. Esą knyga turėtų įtakos artėjantiems savivaldos rinkimams.

Liveta įsitikinusi, kad Vagnoriaus vadovaujami krikščionys sudarys stiprią konkurenciją konservatoriams. Kauno rajono tarybos narė pastebėjo, kad ekspremjeras iš kitų partijų vilioja geriausius politikus ir pabrėžė, kad  verbuoja prisijungti ir ją.

Ar iš tiesų Gediminas Vagnorius ruošiasi išleisti knygą ir, ką Liveta Kazlauskienė papasakojo apie politikos užkulisus, „Burbulo“ žiūrovai išvys  šį vakarą 19.20 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius